Екс-дружина Пономарьова розповіла про молодого коханця

20 лютого 2012, 16:30

Колишня дружина співака Олександра Пономарьова, Альона Мозгова, підтвердила, що вже кілька років має стосунки із молодшим за неї на 9 років Володимиром Ткаченком.

Причому жінка запевняє, що не відчуває різниці у віці.

Про свої стосунки з 28-річним співаком 38-річна Мозгова розповіла Каті Осадчій в ефірі "Світського життя".

Про те, що продюсерка має роман зі своїм підопічним ходять чутки вже давно. Однак лише зараз парочка офіційно підтвердила свій зв'язок.


"Ми просто про це не кажемо. Насправді ми не зобов'язані комусь про щось казати чи робити якісь звіти", - зауважила Мозгова.

"Жодної різниці у віці я не відчуваю, тому що він від природи дуже мудрий і розумний хлопець. Розум насправді це така річ, яку неможливо придбати: людина народжується або розумною, або дурною. Я дуже не люблю дурних людей і з ними намагаюсь не спілкуватися взагалі", - підкреслила Альона.

Втім, виходити за Володимира заміж продюсерка поки не збирається.

"Для мене найголовніше стосунки і почуття. Якщо вони є — це прекрасно", - зазначила Мозгова.

Альона та Володимир разом вже 6 років

Між тим, сам Ткаченко також розповів про стосунки з Альоною, зокрема - про перше побачення.

"Це, напевно, було нестандартне побачення. Це була тривала розмова по телефону. Ми проговорили, напевно, годин сім, поки вистачило телефону. А потім ще годин вісім від мережі", - поділився Володимир.

На зауваження ведучої, що Володя подарував коханій на день народження золотий браслет із діамантами за 10 тисяч доларів, співак відповів:

"Я загадав це для себе десь півроку тому, розумів, що подарунок того вартий, та на нього треба зібрати як мінімум… кругленьку суму, але це неважливо. Просто хотілося подарувати те, що людина насправді любить та хотіла".

Нагадаємо, Альона Мозгова має двох дорослих доньок: 17-річну Зою від офіційного шлюбу та 12-річну Євгенію від цивільних стосунків зі співаком Олександром Пономарьовим. Пара прожила разом десять років.

Фото "Гламурчика"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів