Онопка: Чоловіку подобається мій стиль

3 квітня 2012, 17:23

Модель Сніжана Онопка в одязі віддає перевагу джинсам, а сукні ненавидить. Втім, такий стиль подобається чоловікові Сніжани – бізнесмену Миколі Щуру.

Про це дівчина розповіла "Gazeta.ua".

Сніжана зізнається, що, можливо, ще не подорослішала для суконь.

"Я не люблю сукні. Можливо, коли трохи подорослішаю, це бажання до мене прийде. Іноді подія вимагає того, щоб дівчина прийшла в сукні, а я не можу її одягнути. Не можу і все", - підкреслює модель.


"На подіумі одягаю, якщо дизайнер вважає, що мені в сукні гарно. Бо я ж не можу йому сказати: "Ні, давайте одягнемо джинси", - каже Онопка.

Найчастіше Сніжана вдягається у джинси

За словами Сніжани, її чоловіку Миколі такий стиль подобається.

"Чоловіку мій стиль дуже подобається і він ніколи не просить переодягатися. Але якби попросив вдягнути сукню, я би одягнула. Мені часто дорікають за джинси і сірі кофтинки, але, як каже Кейт Мосс, джинси і піджаки ще ніхто не виключив з моди", - зауважує модель.

"Я ношу переважно американські марки. Джинси займають половину мого гардеробу. Це десь 200 пар. Звичайно, є й сукні, але їх менше. Із марок - це "Emilio Pucci" і "Balmain", - ділиться зірка подіуму.

До речі, Сніжана не байдужа не лише до джинсів, але й до коштовних прикрас.

"Так, дуже люблю. Колись сама могла купити собі щось, а зараз в мене є чоловік, тому він дарує мені такі речі. Такі масивні, які я часто одягаю", - поділилася Онопка.

Нагадаємо, на весілля чоловік їй подарував сережки вартістю 75 тисяч євро.

До речі, раніше Сніжана казала, що не поважає бідних чоловіків.

Фото "Гламурчика"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів