Люба з "Інтернів" пішла в декрет

8 травня 2012, 17:03

Популярна актриса і зірка серіалу "Інтерни" Світлана Пермякова вирішила піти в декретну відпустку, щоб спокійно народити.

Про це 40-річна колишня учасниця команди КВК "Парма" (Пермський край) повідомила через мікроблог Twitter

"З сьогоднішнього дня майже офіційно у декреті! Зйомки в "Інтернах" для мене підійшли до завершення місяці на 3! Незвично радісно! :)" – написала 4-го травня на своїй сторінці Пєрмякова.

Нагадаємо, у популярному комедійному телесеріалі Свєта грає роль неперевершеної медсестри Люби.


Трохи пізніше у своєму ж мікроблозі Пєрмякова подякувала усім, хто її привітав:

"Спасибі за теплі слова! Усім мамам і майбутнім мамам здоров'я і гарного настрою! Дівчата! Які ми молодчинки та красуні! :)"- написала актриса

Нагадаємо, про свою вагітність Пєрмякова оголосила на початку 2012-го року.

Первісток Світлани з'явиться на світ у кінці червня, пише видання "Дни.ру".

Причому, як пише газета, актриса чекає на народження сина. Хоча інше видання, "Комсомольская правда. Пермь" стверджує, що Свєта народить дочку, про що сама не так давно і розповідала.

Втім, ім'я батька дитини Пєрмякова так само зберігає у таємниці.

Як відомо, чотири роки тому Світлана була заміжня, однак сімейне життя було недовгим. В одному інтерв'ю Свєта досить різко відгукнулася про колишнього чоловіка:

"Мені трапився упир, маніяк і вбивця душі, шантажист - все разом. Він намагався мене шантажувати, що не дасть розлучення, думав, що розумніший за всіх".

"Познайомилися у червні, а у вересні вже було весілля. На мої гроші. Чоловік пив, не працював, вдень і вночі сидів в Інтернеті. Якоїсь миті в мене сталося прозріння", - розповідала тоді Світлана.

Фото з Twitter Пєрмякової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів