Черновецький скуповує елітне житло в Ізраїлі

14 травня 2012, 10:09

Мер Києва Леонід Черновецький забув про свої обов’язки в Україні, натомість веде розкішне життя в Ізраїлі. Київський міський голова скуповує елітні апартаменти у Тель-Авіві та витрачає тисячі доларів на прикраси.

Про теперішнє життя Черновецького повідомляє "ТСН. Особливе".

В Ізраїлі у київського мера таке саме прізвисько, як і було в українських бізнесових колах - Льоня Космос.

У Тель-Авіві кажуть, що Черновецький має товстий гаманець, але з легкістю його спустошує.


"Я не знаю, хто він, цей ваш Черновецький, але знаю, що він дуже багата людина. У нього купа грошей", - розповідає таксист Ронен.

Так, мер Києва вже придбав дві квартири на 17-му поверсі фешенебельного готелю, який незабаром відкриють на березі моря. Такі апартаменти коштують щонайменше 5 мільйонів доларів.

Як зазначає "ТСН" з посиланням на власні джерела, Черновецький оформив елітне житло не на себе, а на адвоката.

Сам мер ніяк не коментує цю інформацію, бо не відповідає на дзвінки.

Черновецький Київ уже підкорив, тепер підкорює Тель-Авів

А ось таксист каже, що у Тель-Авіві усі майбутні власники елітної нерухомості на видноті.

"Я чув, що Черновецький купив нерухомість в Тель-Авіві прямо на березі моря. Це Рояль Біч – найпрестижніше будівництво у всьому Ізраїлі", - каже Ронен.

Мешканці тель-авівських околиць теж знають про Черновецького. Наприклад, один чоловік розповів, як київський мер відвідував ювелірну крамницю.

"Заходжу, дивлюся - знайоме обличчя. Хто це виявився? Льоня Черновецький, він же Льоня Космос. Спочатку мене вразили його малюнки. Коли він сидів за столом і малював різні картинки. Спочатку він намалював якогось чортика, поставив стрілку і написав - це я, мільйонер. Малює кішечку. І підпис - це моя кішечка. Малює чоловічка - це моя Оленка. Потім він почав малювати мільйон доларів і підписуватися", - розповідає чоловік.

За словами співрозмовника, поки Черновецький малював, його молода дружина навибирала собі прикрас на 30 тисяч доларів.

Що цікаво, син мера Степан, який нещодавно знову став батьком, також має громадянство Ізраїлю. Він прописаний в одній з квартир багатоповерхівки в місті Холон.

Проте, судячи з надпису на дверях помешкання, тут проживає сім'я Левіт.

Почувши, що цікавляться Степаном Черновецьким, мешканці квартири порадилися та вирішили нічого не говорити. Хоча, судячи з почутої журналістами розмови, було зрозуміло, що про Степана їм відомо.

У міністерстві внутрішніх справ Ізраїлю повідомили, що Черновецького-молодшого у країні зараз немає. А коли приїздить, то живе не за місцем прописки, а в тель-авівському готелі.

Але наступного року, схоже, буде і в Степана нормальне житло. Адже за даними видання, саме для нього батько купив другу квартиру в Роял-Біч.

Нагадаємо, ще торік подейкували, що Леонід Черновецький вже майже 20 років є громадянином Ізраїлю.

Фото з персонального сайту Черновецького

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів