Міла Куніс образила своїх земляків. ВІДЕО

25 травня 2012, 12:20

Уродженка Чернівців, американська актриса Міла Куніс образила своїх земляків. Дівчина жодного разу не відвідала рідне місто у дорослому віці та ще й наплела небилиць про антисемітські репресії.

Про це розповіли сусіди родини Кунісів журналістам "ТСН. Особливе".

Міла Куніс разом з батьками емігрувала до США ще 22 роки тому, коли їй було 6 років. Але дехто із мешканців Чернівців і досі спілкується з батьками голлівудської зірки.

Колишній сусід Кунісів Віталій Нукілиця з Мілою та її старшим братом Мішею дружив у дитинстві. Від'їзд друзів до Америки став для нього несподіванкою.


"Вони так тихо виїхали, що ми про виїзд знали за три дні, коли вони почали розпродавати ці речі, які не могли вивести і продали свою квартиру", - згадує він.

Міла в інтерв’ю західній пресі розповідала, що її родину змусили тікати з Буковини через єврейське походження. Але друг дитинства Куніс це заперечує.

"Я бачив вирізку в газеті, що писали, що дуже тут антисемітські знаки, я би їй дав по м'якому місцю. Не було жодних переслідувань. Виїжджали всі. Звичайно, всі шукали якоїсь кращої долі", - каже земляк акторки.

Батько Міли - Марк Куніс був вчителем у місцевій школі. З ним досі спілкується через Інтернет його колега та друг Микола Бадай.

Як відомо, Міла наголошує, що вона американка та зовсім мало знає про рідне місто. В одному з інтерв’ю вона заявила, що "Чернівці-це не зовсім село". На що земляки акторки дуже ображаються.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів