Траволта мав гей-роман зі своїм пілотом?

7 червня 2012, 11:55

Гей-скандал навколо актора Джона Траволти вибухнув з новою силою. Стало відомо, що він начебто мав 6-річний роман зі своїм пілотом.

Про це написав журнал "National Enquirer", повідомляє "Radar Online".

Джон Траволта та пілот Дуг Готтерба були коханцями у 1980-х роках. Принаймні так стверджує колишня секретарка Траволти, Джоан Едвардс та екс-коханець Готтерби, Роберт Брітц.

Едвардс працювала з Джоном з 1978-го до 1994-го року. Вона стала першою екс-підлеглою Траволти, яка заявила про його нетрадиційну орієнтацію.


"Я робила для нього усе, зокрема піклувалася про його особистий та робочий розклади. Звичайно ж я знала, що він гей. Це мене ніколи не хвилювало", - розповіла Едвардс.

Траволті закидають гей-стосунки з пілотом

Вона також зазначила, що знала про стосунки Траволти з пілотом, який почав працювати на актора у 1981-му році.

"Так я і зустріла Дуга. Ми обидва працювали на Джона в той самий час. Дуг – чудовий хлопець, і ми залишилися добрими друзями. Він розповів мені, що Джон гей і що вони мали сексуальні стосунки", - поділилася екс-секретарка.

Сам пілот не коментував взаємини з актором, лише підтвердив, що працював з ним.

Втім, колишній бойфренд Готтерби, Роберт Брітц, з яким пілот зустрічався вже після роману з Траволтою, розповів наступне:

"Дуг сказав мені, на самому початку наших стосунків, що він мав гомосексуальні взаємини з Джоном Траволтою у 1980-х. Дуг сказав, що Джон був у захваті від його геніталій, але він мирився з цим, бо працювати на Траволту було "прибутковим".

Крім того, Брітц запевняє, що бачив домашнє відео Траволти та Готтерби, зняте у номері готелю.

"…Траволта сидів на краю ліжка без сорочки. Перед ним були тарілки з їжею. Дуг зробив очевидним, що для нього було вигідним бути правою рукою Траволти та його гомосексуальним партнером", - розповів Брітц.

Стосунки пілота з кінозіркою буцімто закінчилися через те, що Готтербі набридло "волохате тіло" Траволти та його зайва вага, яку він набирав між зйомками.

Тоді Джон був на піці популярності, і його команда щосили приховувала його нетрадиційну орієнтацію.

Саме тоді йому влаштували побачення з 16-річною Брук Шилдс. Але близькі друзі Джона чудово знають, що в нього не було роману з молодою актрисою.

Щоправда, тоді це допомогло врятувати імідж Траволти.

Як відомо, у 1991-му році Джон одружився з актрисою Келлі Престон. У їхньому шлюбі народилося троє дітей.

Фото Reuters з сайту "The Atlantic Wire"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів