Траволту знову звинуватили у домаганнях

27 червня 2012, 13:43

На американського актора Джона Траволту знову подали до суду. Цього разу працівник круїзної компанії звинуватив зірку у сексуальних домаганнях.

Про це повідомив телеканал "CNN", пише "РИА Новости".

Позивач Фабіан Занзі в ефірі чилійського телебачення раніше заявляв, що Траволта під час круїзу Карибським морем у 2009-му році нібито пропонував йому 12 000 доларів за секс.

Згідно з офіційним позовом, поданим в середу до суду Лос-Анджелеса, Занзі був приставлений до Траволти в якості особистої прислуги під час подорожі.


В один з вечорів, коли він приніс акторові вечерю, той поскаржився Занзі на біль у шиї і попросив його доторкнутися до неї. Після того Джон, за словами обвинувача, роздягнувся.

Цікаво, звідки береться стільки "жертв" Траволти, адже він міг би просто скористатися послугами хлопчиків за викликом...

Потім, як стверджує Занзі, Траволта грубо спробував схилити його до статевого акту, "змусивши позивача відчути біль, шок, замішання, потрясіння і страх".

Чоловік намагався вирватися і залишити каюту актора. Однак "Траволта сильно і боляче схопив його за руки і не давав йому піти", говориться у позові.

Коли позивачу все ж таки вдалося вирватися з рук Траволти, актор запропонував йому 12 000 доларів за "розсудливість і мовчання", попросивши зайти за грошима через деякий час.

Замість цього Занзі повідомив про інцидент командиру корабля.

Адвокат Джона Траволти Мартін Сінгер, як і раніше, називає звинувачення на адресу його клієнта смішними.

"Це ще один абсурдний позов, що містить порожні звинувачення. Очевидно, Занзі і його адвокати прагнуть своїх 15 хвилин слави", - заявив Сінгер.

Нагадаємо, гей-скандал навколо Джона Траволти розгорівся після того, як масажист звинуватив актора у домаганях. Пізніше Траволті закидали оральне згвалтування та гей-роман.

Фото AP з сайту Att.net

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів