Донька Черновецького житиме в маєтку за $10 мільйонів?

4 липня 2012, 18:20

В елітному передмісті Києва зводять шикарний особняк у стилі хай-тек – подейкують, для доньки екс-мера Києва Леоніда Черновецького, Христини.

Споруду, в яку господиня зможе заїхати наприкінці року, оцінюють у 8-10 мільйонів доларів.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Христина оселиться неподалік від тата?

Це буде третій маєток в елітній Конча-Заспі, що належатиме родині Черновецьких.


У головній будівлі вже почали внутрішнє оздоблення, ззовні дім обкладений темно-сірою плиткою з натурального каменю. Вона схожа на гранітну, квадратний метр такої коштує понад 100 доларів.

"Ця плитка з натурального каменю, морозостійка, красива, стильна. Я думаю, що вона повинна себе непогано вести після попадання дощу, снігу", - зазначає продавець елітної нерухомості під Києвом Галина Данильчук.

"Вартість такого будинку на ринку на сьогоднішній день може бути, ну близько 8-10 млн. доларів. Це один з кращих будинків в Україні. Як правило, ці приміщення дуже світлі, великі, багато повітря, багато світла", - наголошує вона.

До нового маєтку господарі зможуть заселитися до кінця року

Новий дім мерської доньки за стилем відрізняється від помешкань її брата і батька. Вони майже сусіди і мають дорогі, але стандартні маєтки, які називають европейською класикою.

В будинку Леоніда Черновецького колись господарювала його дружина Аліна Айвазова. Наразі ж у цьому будинку мешкає лише обслуговуючий персонал. З Оленою Савчук, яка відбила Черновецького у Айвазової, колишній мер живе то в Ізраїлі, то в Грузії.

А у трикімнатну київську квартиру, де раніше жила Савчук, переїхала мерова теща Софія Жукотанська.

Сусіди додають, після одруження з екс-мером Олену Савчук-Черновецьку тут бачили лише кілька разів. Востаннє - місяць тому, жінка приїжджала сама і в широкому одязі, давши привід для чуток про вагітність.

Фото з сайтів "Сегодня" і "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів