Медведчук: Моя дружина гарна у будь-якому одязі

11 жовтня 2012, 17:30

Одіозний політик Віктор Медведчук захистив дружину Оксану Марченко від нападок двох світських панночок – дизайнерки Ольги Громової та екс-дружини депутата Наталії Ветвицької.

Екс-голова адміністрації президента написав на сторінці у Facebook, що його дружина має приголомшливий вигляд у будь-чому.

Після того, як Громова і Ветвицька дозволили собі розкритикувати стиль телеведучої Марченко, до Медведчука звернулися із запитанням, що він про це усе думає.

"Цим критикам відповідаю: треба частіше дивитися на себе! Видаю секрет: тішу себе думкою, що саме я є головною інстанцією в оцінці стилю одягу Оксани", - написав політик.


"А принцип у мене дуже простий: моя дружина приголомшливо виглядає в абсолютно будь-якому одязі. Тому що вона – най-найкраща ... Вона сама і є стиль. Який ніколи не вийде з моди, тому що краса - вічна. Як і любов", - додав кум Путіна.

На думку Медведчука, його дружина - найкраща

Варто описати, як саме Громова і Ветвицька розкритикували Марченко.

"Якби існувала кримінальна відповідальність за непрофесіоналізм, стиліста сьогоднішнього образу Оксани Марченко засудили б", - написала дизайнерка Ольга Громова на сторінці у соцмережі.

Як пише "Гламурчік", пізніше дизайнерка додала коментар, який нібито виправдовує стиль Марченко.

"Коли ти працюєш у команді, і коли ти усвідомлюєш, що хороший результат - це не тільки твоя особиста думка, а думка ще сотні професіоналів, ти концентруєшся тільки на своїй функції в проекті і намагаєшся виконати її максимально добре, не контролюючи і не заважаючи працювати іншим. Тож відповідальність за стиль ведучої - це відповідальність стиліста", - написала Громова.

Саме це вбрання Оксани наштовхнуло Громову на критику

Втім, любителька червоних суконь від "Valentino" Наталія Ветвицька висловила іншу думку.

"Марченко - не новачок і знає як, де і що! Навіть я рік знімаючись, тепер розумію як мене треба знімати, що таке світло, і що і як мені личить", - втрутилася Ветвицька.

Фото та стоп-кадр з відео з сайту телеканалу "СТБ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів