Тищенко вірить у прибульців

7 листопада 2012, 17:00

Столичний ресторатор Микола Тищенко зізнався, що у дитинстві боявся бабая. А ось прибульців він не боявся, бо і досі у них вірить.

Про це Тищенко розповів у коментарі "Gazeta.ua".

У дитинстві бабуся лякала Миколу бабаєм, щоб він швидше заснув. Вона казала: "Спи, інакше прийде бабай".

"І я спав. Уявляв собі його якоюсь темною і безформною істотою, яка приходить завжди вночі через відкриті двері. А у п'ять років зрозумів, що бабая нема. Бо в той час, як він мав прийти, всі або телевізор дивились або ще щось робили і нікого не боялись", - згадує м’язистий ресторатор.


"Мені стало так образливо, що я сплю, а всі не сплять. Тому брав ліхтарик, накривався покривалом і читав книжки або грався у солдатики", - розповів Тищенко.

А от інопланетян, як інші діти, Микола не боявся.

"Навпаки я в них вірю, бо вони існують. Колись в Криму бачив літаючу тарілку, яка дуже низько зависла над морем і довго не відлітала. В мене був плівковий фотоапарат, я зробив кілька кадрів, але їх засвітило", - поділився Тищенко.

Що ж до інших страхів, то завдяки спорту, Микола їх майже не має.

"Пам'ятаю, як почав заробляти гроші, а це ж 90-ті, і в мене хотіли їх забрати в Чернівцях. Ми туди приїхали з другом і купили на оптовому базарі брюки на перепродаж. За нами гналась ціла компанія, але ми ж спортсмени, бігали швидко і втекли. В Києві продали перекупщикам і заробили по півтори тисячі доларів", - розповів Тищенко.

Фото з Facebook Тищенка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів