"Коханець" Траволти тягне його до суду

4 грудня 2012, 10:15

Гей-скандал навколо актора Джона Траволти ризикує перетворитися на шоу в суді. І все завдяки тому ж самому пілоту, з яким зірка буцімто мав роман.

Особистий пілот Траволти 62-річний Дуг Готтерба подав проти нього позов.

Чоловік, який запевняє, що кілька років був коханцем актора, стверджує, що адвокат Траволти Марті Сінгер погрожував йому, повідомляє "TMZ".


У позові йдеться, що незабаром після того, як у ЗМІ вибухнув гей-скандал за участю Траволти, його юрист написав пілоту листа з погрозами. Адвокат повідомив Готтербу, що розкривши рота, той порушив підписаний ним договір про нерозголошення і може бути за це покараний в судовому порядку.

У свою чергу "екс-коханець" зірки запевняє, що підписав лише договір про звільнення, коли йшов від Траволти, а в ньому не було ані слова про дотримання конфіденційності. Тож Готтерба вважає, що він може скільки завгодно розповідати подробиці про "ніжний та пристрасний" секс з актором.

Траволту ніяк не залишать у спокої його "екс-коханці"

Однак пілот все ж таки вирішив через суд убезпечити себе від можливих претензій з боку Траволти і його юристів. До речі, про особисті стосунки з Джоном Готтерба в в своєму позові не говорить нічого.

Адвокат актор негайно відреагував, назвавши позов Готтерба смішним. Мовляв, той взагалі свого часу підписував контракт з Траволтою, а там є пункт про нерозголошення конфіденційної інформації. Готтерба навіть доклав цей самий контракт до свого позову.

"Цілком точно, містер Готтерба хотів отримати свої 15 хвилин слави. Ми вважаємо, цей необгрунтований позов буде негайно відхилено", - зауважив адвокат зірки.

Нагадаємо, в травні до суду звернувся масажист із Лос-Анджелесу, який заявив, що Траволта чіплявся до нього, пропонував масаж та секс.

А згодом, про свій гомосексуальний зв'язок із актором розповів і його особистий пілот Дуг Готтерба.

Фото Reuters з сайту wptz.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів