Син Ющенка продає родинне житло. ФОТО

24 грудня 2012, 14:09

Син екс-президента Віктора Ющенка Андрій виставив на продаж пентхаус, у якому він три роки жив зі своєю тепер вже екс-дружиною Лізою.

Про це пише газета "Сегодня".

Цілком можливо, що пара ще буде ділити майно, адже ціна на їхнє колишнє житло складає мільйон доларів.

Як повідомило агентство нерухомості, адреса пентхауса - вулиця Дарвіна, 3.


"Це VIP-апартаменти, площею 160 квадратних метрів, займають два рівні. Ремонт виконаний у класичному стилі, в квартирі - кухня, вітальня, дві спальні, кабінет, містка гардеробна, два санвузли. Всі сусіди теж елітні, в будинку працює консьєрж, є закрита парковка, охорона, квартира під сигналізацією", - розповів ріелтор.

Так виглядає житло, де жило молоде подружжя Ющинків

За словами обслуговуючого персоналу будинку, Андрій і Ліза з'їхали звідти вже давно.

Схоже, у створенні інтер'єру пентхаусу екс-подружжя брав участь і сам Ющенко-старший. Адже помешкання переповнене речами "під старовину", які так любить Віктор Андрійович.

У квартирі є дерев'яні меблі зі шкіряною оббивкою, картини, а в кухні стоять цілих п'ять самоварів.

У квартирі є позолота, старовинні речі та живопис

Те, що Андрій та Ліза більше не живуть у пентхаусі, підтвердив і друг сім'ї Георгій Шеварнадзе.

"Але куди переїхав кожен з подружжя, я вам навіть за великої поваги не можу сказати, просто не маю права. Після розлучення Андрія і Лізи я жодного разу не бачився з Андрієм, тож причину їхнього розставання просто не можу знати", - сказав син екс-президента Грузії.

"Та й про неї, як мені здається, знають лише двоє. Для мене їхня сім'я завжди була еталоном, вони ніколи не сварилися, тож новина про розлучення мене шокувала", - додав Шеварнадзе.

Нагадаємо, про розлучення Лізи та Андрія Ющенко стало відомо у четвер 20-го грудня. Того ж дня ввечері Лізу бачили на одній зі світських вечірок разом з сестрою Машею Єфросиніною. Дівчата веселилися так, ніби нічого й не сталося.

Фото агентства нерухомості з сайту "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів