Малахова стала черепахою, а чоловіка зробила левом

27 грудня 2012, 17:15

Телеведуча Даша Малахова напередодні новорічних свят вирішила повеселитися. Вона разом з чоловіком та іншими батьками влаштувала свято своїм дітям.

Заради яскравих дитячих емоцій Даші довелося одягатися черепашкою, а її чоловікові – левеням.

Про це пише "Дуся".

Старший син Даші та Чаби, Матяш ходить до дитячого ансамблю, з яким постійно виступає та гастролює. Тому, щоб діти відпочили від постійних концертів, батьки вирішили зробити усе навпаки – тобто влаштувати концерт дітям.


"Всі почали вибирати дитячі пісні. Ми з чоловіком вибрали пісеньку Левенятка і Черепахи "Я на сонечку лежу", бо це була єдина пісня, яку знав мій чоловік. Коли стало питання костюмів, виявилося, що все не так просто…" – розповіла Даша.

Телеведучій довелося дізнаватися адреси усіх магазинів, де можна було б знайти подібні костюми.

Лише такі костюми вдалося знайти Даші у Києві

"Але справа в тому, що коли я дзвонила і запитувала про костюм Левенятка і Черепахи, я не уточнювала, які вони мають бути. І вони підготували мені - Черепашки-ніндзя і Льва Алекса з "Мадагаскару", - поділилася Малахова.

"…Варіантів не було, тому вдома за допомогою маленьких манікюрних ножиць вони перетворилися вже на щось більш нейтральне", - зазначила Даша.

Ось така черепаха вийшла з Малахової

"Коли ми прийшли зі своєю сумкою до гардеробної, де переодягалися батьки десяти дітей, і почали розпаковувати сумки розміром метр на два з половиною - стало зрозуміло, що ми вже перемогли у конкурсі костюмів. Всі хотіли з нами сфотографуватися", - розповіла телеведуча.

Що ж до свята Нового року, то родина Малахової залишиться у столиці. По-перше, Даша має багато роботи, а по-друге, її молодший син ще замалий для перельотів.

Нагадаємо, влітку цього року Даша і Чаба стали батьками вдруге. В них народився син Олівер.

Фото прес-служби "Інтера" з сайту "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів