Кеті Перрі визнали найсексуальнішою

5 січня 2013, 10:20

Співачка Кеті Перрі обійшла за сексуальністю акторку Мілу Куніс, яка останнім часом очолювала списки найбажаніших жінок.

На початку нового року чоловічий журнал "Men's Health" склав ТОП-100 найсексуальніших жінок 2013-го року. До рейтингу увійшли актриси, співачки, моделі, спортсменки та просто гарні жінки.

Першу сходинку глянець віддав Кеті Перрі. Як відзначає видання, 28-річна співачка очолила рейтинг за почуття гумору, вміння знаходити натхнення навіть у сумних речах, а також за видатні музичні успіхи - випуск хітів і вісім номінацій на "Греммі".

Кеті Перрі очолила перший рейтинг сексуальних жінок 2013-го року

На другій позиції ТОП-100 опинилася актриса з українським корінням Міла Куніс. Нагадаємо, подружка Ештона Катчера минулого року була визнана журналом "Esquire" найсексуальнішою жінкою з нині живих.

Акторка Міла Куніс цього разу не перша

Третьою в списку стала зірка серіалу "Божевільні" Крістіна Хендрікс. Минулого року акторка вже фігурувала в списку найкрасивіших жінок за версією "People".

Зірка серіалу "Божевільні" Крістіна Хендрікс підкорює чоловіків своїми формами

До десятки найсексуальніших жінок року, що настав, потрапили також зірка "Людей ікс" Дженніфер Лоуренс, акторки Дженніфер Аністон, Скарлетт Йхансон, Анджеліна Джолі.

Також чоловіче видання відзначило співачку Бейонсе Ноулз, супермодель Жізель Бюндхен та нинішню пасію Джонні Деппа актрису Амбер Хьорд.

Окрім цього у ТОП-100 знайшлося місце і екс-подружці ДіКапріо моделі Бар Рафаелі, співачці Ріанні, "Пліткарці" Блейк Лайвлі, "подружці Бонда" Ользі Куриленко, зірці "Хауса" Олівії Вайлд та акторці Шарліз Терон.

Фігурує у рейтингу й майбутня матуся Кейт Міддлтон, актриси Наталі Портман та Емма Уотсон. А ім'я співачки Lady Gaga можна зустріти наприкінці рейтингу - на 93-й сходинці.

Фото Reuters з сайтів theatlanticwire.comau.ibtimes.com та entertainment.xin.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів