У музеї виставили чотирьох Вітні Х'юстон

7 лютого 2013, 10:22

Наближаються перші роковини смерті американської співачки Вітні Х'юстон.

Музей мадам Тюссо вшанував пам'ять легендарної артистки, представивши чотири її різні статуї з воску.

Про це повідомляє "People".

За 200 років це перший випадок, коли музей одночасно створив таку кількість різних фігур однієї особи. Статуї виготовили в лондонській студії, разом їх нині можна побачити в Нью-Йорку, далі ж вони роз'їдуться по різних містах Америки.

Чотири статуї роз'їдуться по різних містах

Фігура Вітні, яка виконує національний гімн США у перерві "Super Bowl" 1991-го року, вирушить до Вашингтона. У Голлівуд поїде статуя, що представляє Х'юстон із фільму "Охоронець".

Лас-Вегас отримає молоду співачку – із її кліпу 1988-го року "I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)", а в Нью-Йорку виставлять фігуру, зроблену за фотографією співачки 2009-го року.

"Для нас було великою честю, що музей Мадам Тюссо звернувся до нас із приводу (виготовлення) фігур Вітні з різних моментів її 30-річної кар'єри… Це те, що ми дуже раді зробити заради (її) шанувальників), - заявила менеджер та невістка покійної співачки, Пет Х'юстон.

Нагадаємо, книгу спогадів до першої річниці смерті Вітні Х'юстон написала її мати, 79-річна Сіссі. В тому, що саме він уперше дав зірці спробувати наркотики, публічно зізнався її рідний брат.

Фото Музею мадам Тюссо з сайту  "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів