Дочка Добкіна: Політика- не жіноча робота

18 лютого 2013, 16:33

Старша донька губернатора Харківської області Михайла Добкіна Алла запевняє, що не хоче іти у велику політику. Дівчина не проти попрацювати у батька, але не ставить за мету посісти його місце.

Про це Алла розповіла у програмі "Світське життя".

Дівчина зараз навчається на факультеті політичної соціології та поки що не планує займати місце свого батька.

"Я, звичайно, такі рівні ще не запланувала. Немає такої мети. Є мета просто жити та отримувати задоволення від життя у плані своєї роботи, бути щасливою, мати хорошу родину, от і все. Нема таких цілей – стати президентом чи ким-небудь, я вважаю – це не дуже жіноча робота", - сказала Алла.

 Дочка Добкіна вчиться на факультеті політичної соціології

Втім, скористатися своїм статусом дівчина все-таки збирається.

"Я планує з третього курсу піти до тата. Піти ким-небудь, я не знаю поки ким. Я хочу сама набратися досвіду, пройти всю цю школу. Який сенс прийти на готове місце і сидіти керувати. Мені завжди не подобалося, коли вважали мене дочкою свого тата. Тобто я не вважаю, що я погана людина і мене можна вважати лише донькою губернатора", - зауважила Добкіна.

Губернатор, як відомо, має 4-х дітей: три доньки та сина.

"Ще в нього є спадкоємець, Микола. Його теж виховують у вірному напрямку. Він займається футболом у команді "Металіст", - розповіла Алла про брата.

Незабаром дівчині виповниться 20 років, але вона поки що не знає, де і з ким святкуватиме.

Ален Делон, Алла та Михайло Добкіни

А ось батькові, якому 26-го січня виповнилося 43 роки, родина піднесла цікавий подарунок.

"Ми зібралися вузьким колом друзів, буквально 30 осіб, за містом, у державній дачі. Спокійно посиділи. Подарували йому кулемет "Максим". Тато любить зброю, він мисливець, йому сподобалося. Він грався", - зізналася Алла Добкіна.

Фото "Сегодня" та з Instagram Добкіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів