Блохін та Огнєвіч змагатимуться за звання найкрасивіших

22 лютого 2013, 16:35

На початку весни найвідоміші жінки та чоловіки вітчизняного бомонду дізнаються, хто з них носитиме звання "найкрасивіших".

Журнал "Viva!" вже традиційно проведе церемонію нагородження "Найкрасивіші 2012".

Як зазначено на сайті видання, урочистий захід відбудеться 2-го березня у палаці "Україна".

Щороку метою церемонії є вибір жінки та чоловіка, у яких гармонійно поєдналися внутрішня та зовнішня краса і краса їхніх вчинків та досягнень.


На звання "Найкрасивішої" жінки 2012-го року претендують: співачки Світлана Лобода, Віра Брежнєва, Ані Лорак, Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Маша Собко, Марія Яремчук, Надія Мейхер, Наталя Могилевська.

Також за звання "Найкрасивішої" змагатимуться телеведучі Оксана Марченко, Сніжана Єгорова, Катерина Осадча, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут та хореограф Тетяна Денисова.

У списку кандидатів на звання "Найкрасивішого чоловіка 2012" представлені співаки Олександр Кривошапко, Віталій Козловський, Іван Дорн та шоумени Олексій Потапенко і Володимир Зеленський, актор Віктор Андрієнко і танцівник Денис Матвієнко.

Також серед номінантів фігурують спортсмени Володимир Кличко, Олександр Усик, Андрій Шевченко та Олег Блохін, телевізійники Андрій Доманський, Ігор Кондратюк, Андрій Пальчевський і продюсер Костянтин Меладзе.

Скрін-шоти з сайту "Viva!"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів