Син Ющенка воює за автовокзал

27 лютого 2013, 10:15

Син екс-президента Віктора Ющенка Андрій не може поділити зі своїм бізнес-партнером автовокзал в Івано-Франківську.

Про це повідомило "ТСН. Особливе".

Андрій Ющенко майже півроку бореться за автовокзал із бізнесменом Романом Михайлюком.

"Все, що треба було довести судові - все довели. Правоохоронні органи не ворушать пальцем. Змінили рахунки, було кілька бухгалтерій. Я співвласник цієї компанії, і я би не хотів, щоб таке відбувалося", - пояснив Ющенко-молодший.


Михайлюк запевняє, що Ющенко на автовокзалі, через який вони воюють, не був жодного разу.

Чоловік також розповів, що знає Андрія з юності. 2003-го розпочинав бізнес разом з 16-річним тоді хлопцем та його мамою Світланою.

Саме мати і її другий чоловік потроху вводили Андрія у справу, згадує Михайлюк і показує документи із підписами Ющенка-молодшого.

Згідно з документами, спочатку у фірми було чотири власники, їм належало по 25% акцій. У 2008-му році власність розподілили між Ющенком і дружиною Михайлюка.

А торік один із колишніх партнерів передумав, і раптом передав чверть акцій, які йому вже не належали, на користь Ющенка. Так Андрій заволодів контрольним пакетом акцій.

"Тут коментувати вже нічого. Все відбулося у незаконний спосіб, все відбулося з допомогою судової гілки влади. Відбувся елементарний бандитизм. Це я називаю рейдерством, нічим іншим", - заявив Михайлюк.

Однак Андрій переконаний, що правда на його боці.

"Я про ситуацію абсолютно не хвилююсь, бо я там захищений з усіх боків. Захищений в тому плані, що я діяв за законом весь цей час. Судові позови я всі виграв. І зараз справа лежить у прокуратурі", - запевнив Ющенко, назвавши Михайлюка аферистом.

Фото "Ex-clusive.com.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів