Донька Сальми Хайєк рахує гроші "в мавпочках"

6 березня 2013, 15:05

Донечка мексиканської актриси Сальми Хайєк, 5-річна Валентина Палома балакає трьома мовами і навіть перекладає матері, яка так і не опанувала французьку.

А ще дівча стало захисницею тварин і перераховує модні мамині покупки на мавпочок, яких можна було б урятувати за ці гроші.

Про це повідомляє "Contact Music".

Валентина Палома спілкується рідною мовою матері - іспанською, тата – французькою, ще й англійською.


"Я у Парижі вже близько п'яти років, а й досі не говорю французькою, це так соромно… Вона (Валентина) не лише змушена все мені перекладати, але й розвинула талант передражнювати, звісно, у мого чоловіка дуже сильний акцент, коли він говорить англійською, і в мене, а в неї – нема, і вона з нас кепкує", - поділилася Хайєк.

Донька Сальми Хайєк стала її перекладачем та захисницею мавп

"Вона може передражнювати, як я намагаюся говорити англійською і як намагаюся говорити французькою… Вона може вдати будь-який акцент, а я не можу розмовляти жодною мовою", - сказала вона.

Після того, як мала розумниця дізналася, що є види мавпочок, яким загрожує цілковите знищення, вона знайшла краще застосування маминим і татовим грошам.

"Відтоді вона все рахує марками порятунку шимпанзе… Вона не хоче, аби я комусь щось віддавала, говорячи: "Ні, нехай заплатять, і за допомогою цих грошей ми зможемо урятувати ще одного шимпанзе", - розповіла Сальма.

"Якщо я купую нову сумку, вона говорить: "Як гадаєш, скільки шимпанзе ми могли б урятувати за гроші, котрі ти витрачаєш на цю сумку?" Це жахливо", - пожалілася акторка.

Нагадаємо, татом Валентини є французький бізнесмен Франсуа-Анрі Піно. Дівчинка має старшого братика, якого народиламодель Лінда Євангеліста.

Фото Reuters з сайту dawn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів