Кріс Браун: Довіку буду вдячний Ріанні

27 березня 2013, 13:47

Репер Кріс Браун каже, що був гонористим та запальним тоді, коли побив свою подругу Ріанну, зате тепер змінився.

За те, що вона змогла йому пробачити, він буде вдячний довіку.

Про це 23-річний артист говорив в одному з нещодавніх інтерв’ю, пишуть "NY Daily News".

"Коли я був молодший, можу вам сказати, я був гонористим і безперечно запальним… У кожного є темперамент, але що стосується мене, я не знав, як його контролювати, коли думав, що тримаю світ у своїх руках", - поділився Браун.


Артист каже, що в останні роки він докладав усіх зусиль, щоби стати кращою людиною та показати Ріанні, наскільки він "кається та шкодує про той інцидент".

Кріс Браун довіку буде вдячній Ріанні за те, що пробачила йому свої синці

"Я вдячний довіку", - запевнив він.

"Ми й досі мов діти. Я намагаюся не ставати надто дорослим і не бути як "Давай щовечора вечеряти при свічках". Я намагаюся зробити так, щоби все було весело. Воно має бути весело, має бути щиро", - описав репер свої відновлені стосунки з Ріанною.

Зі слів Брауна, з цієї неприємної історії він зробив дуже важливі висновки.

"Ти можеш втратити все… І я не просто говорю про славу і зірковий статус, бо йдеться не про це. Я говорю про гідність, цілісність. Розумієте, в якомусь сенсі ти втрачаєш себе", - пояснив він.

Нагадаємо, Ріанна та Кріс стали прототипами героїв одного з епізодів серіалу "Закон і порядок: Спеціальний корпус". Там хеппі-енду не сталося, і дівчина, котра пробачила побиття коханому-забіяці, врешті загинула від його рук.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів