Подкопаєва: Америка дала мені дуже багато

28 березня 2013, 13:00

Гімнастка Ліля Подкопаєва вважає, що вчинила правильно, залишивши доньку навчатися в Америці. Спортсменка хоче, аби її діти отримали освіту і в Україні, і закордоном.

Про це вона розповіла "E-motion".

Ліля зізналася, що дуже непросто було залишати маленьку Кароліну в іншій країні. Але вона про це не шкодує.

"Звичайно, страшно і дуже хвилююче. Але ми знаємо, заради чого ми це робимо і на що ми йдемо… Коли Кароліна пройшла там тестування, то вчителька сказала, що ми супер-молодці, тому що з максимальних 52 балів вона набрала 48. Це враховуючи, що вона навчається лише кілька місяців! Тому ми на правильному шляху", - зауважила Лілія.


"Сподіваюся, що ми на цьому не будемо зупинятися, адже нас чекають інші мови - китайська, французька, італійська. Вони з Вадимом вирішили, що вони вивчатимуть багато мов", - додала Подкопаєва.

Діти гімнастки стануть поліглотами?

Гімнастка зазначила, що вони з сином сумують за сестричкою.

"Перші тижні ми з Вадимом почувалися такими самотніми. Хоча здавалося б - і я доросла, і Вадим уже не такий малесенький. Але так склалося. Кароліна, звичайно, теж дуже сумує. Каже, що нам у своїй країні веселіше... Але коли пояснюєш, для чого це робиться, то дитина вже усвідомлює і розуміє", - пояснила Ліля.

На запитання про можливість переїзду до США назавжди, Подкопаєва зазначила:

"Ви знаєте, ніколи не кажи "ніколи". Свого часу я жила і працювала там, Америка дала мені дуже багато чого. Я хочу, щоб діти здобули вищу освіту тут. А другу вищу вони, якщо захочуть, можуть отримувати вже де-небудь за кордоном. Але це буде їхній вибір, їхнє бажання. Я не зможу їх змусити", - сказала Ліля.

Як відомо, торік гімнастка кілька місяців жила і працювала в Америці разом з дітьми.

Фото з Facebook Подкопаєвої

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів