Найстильніші зірки, яким за 50: Міррен, Обама та Мандела

30 березня 2013, 11:26

Англійська актриса Хелен Міррен очолила рейтинг найстильніших знаменитостей, яким 50 і більше років.

ТОП-50 зірок, які незважаючи на вік не втратили відчуття стилю й дадуть фору багатьом молодим модникам склало видання "The Guardian".

До списку потрапили актори, музиканти, політики та громадські діячі, які своїм виглядом доводять, що молодість зникає, а стиль залишається.

На верхівці рейтингу найстильніших опинилася 67-річна власниця "Оскару" Хелен Міррен.


На думку видання, актриса доводить, що коли тобі за 50, то це не означає, що ти маєш вдягатися сухо і стримано. Водночас, Міррен знає межу й у яскравому вбранні не виглядає гротескно.

Хеллен Міррен завжди виглядає стильно

"Вона все ще сексуальна і, як і раніше, потужна, і вона одягається відповідно. Вона розумно використовує кольори: відтінки волосся й суконь вона підбирає такі, які гармоніюють з її кольором шкіри й підкреслюють її очі", - зазначає видання.

У ТОП-50 відзначили й чинного президента США Барака Обаму. 51-річний чоловік виглядає елегантно й завжди вбирається під стать своїй стильній дружині Мішель.

Британська королева Єлизавета II у свої 86 років не зраджує порядку та акуратності в одязі. Монарх славиться тим, що підбирає вбрання й аксесуари за кольором: часто усе - від капелюху до взуття - витримано в одному відтінку.

Королева Єлизавета вміє підбирати не лише кольори, й а деталі

До рейтингу "Найстильніших зірок, яким за 50" увійшли: 66-річний рокер Девід Боуї, 52-річна актриса Джулліана Мур, 52-річна кінозірка Тільда Суїнтон, дизайнери Том Форд та Міучча Прада.

69-річна актриса Катрін Деньов, 63-річна редактор "Vogue" Анна Вінтур, 55-річний музикант Нік Кейв та 72-річна королева Данії Маргарет не обділені стилем, за що й потрапили у ТОП-50.

Анна Вінтур - одна з найвипливовіших жінок у світі моди

Не забуло видання й про екс-держсекретаря США 75-річну Мадлен Олбрайт та 69-річного рокера Міка Джаггера.

А найстарішими стилягами у рейтингу виявилися 94-річний борець за права людей Нельсон Мандела та 91-річна колекціонер та дизайнер Айріс Апфель.

Фото АР з сайтів huffingtonpost.co.uk, nydailynews.com та bigstory.ap.org

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів