Подружка Кличка вже готова народжувати

3 квітня 2013, 11:47

Боксер Володимир Кличко та його "стара-нова" подружка актриса Хейден Пенеттьєрі не гають часу.

Спершу парочка просто цілувалася під прицілом папарацці, потім з'явилися чутки про заручини, а цього разу мова вже йде про дітей.

23-річна "Дюймовочка" Кличка заявила, що готова стати мамою. Про це та про стосунки із Володею Хейден розповіла в інтерв'ю травневого номеру журналу "Glamour", пише "Contact Music".

Пенеттьєрі зізналася, що не буде проти, якщо найближчим часом у неї з українським боксером з'являться діти.


''В мене немає чіткого плану. Я прожила дуже велике життя, і я не відчуваю свій вік. Та я відчуваю, що була народжена, щоб стати матір'ю", - заявила Хейден.

Дівчину не лякають застереження про те, що з появою малюка життя докорінно зміниться.

"Іноді люди говорять про народження дітей так: "Твоє життя закінчується - ти ніколи не матимеш змогу знову щось робити сама!". І я подумала: "Що ви кажете? Материнство є найкрасивішою, захоплюючої річчю, і немає нічого такого, я це відчуваю, чого я не зможу робити, маючи дітей в моєму житті", - додала актриса.

Хейден: Я народжена стати мамою

Нагадаємо, наразі Пенеттьєрі знову зійшлася з боксером Володимиром Кличко. До цього часу парочка не підтверджувала й не спростовувала відновлення своїх стосунків. Однак Хейден так само не відповіла прямо на запитання про кохання з українцем.

''Я думаю, це досить очевидно. Я не збираюся це заперечувати", - сказала білявка.

Вона також додала, що цього разу в них з Кличком все серйозно.

''Це як версія 2.0. У мене завжди були прекрасні стосунки і ми залишилися хорошими друзями з хлопцями, якими я зустрічалася", - зауважила Пенеттьєрі.

Хейден та Володя вперше познайомилися у 2009-му році. Та у 2011-му закохані офіційно розірвали свої стосунки.

Однак у січні цього року Кличко та "Дюймовочка" знову почали з'являтися разом, влаштовуючи показові поцілунки та обійми.

До слова, після того, як нещодавно Пенеттьєрі показала тіло на пляжі, з'явилися чутки про пластику грудей.

Як пише "Radar Online", не виключено, що Хейден робила операцію зі збільшення грудей. Мовляв, на це вказує дивна ямочка між грудьми.

Однак жодних підтверджень про штучні груди актриси немає.

Фото "Glamour"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів