Кріс Браун загримить в тюрму через російську "міску"?

27 червня 2013, 14:55

Американський репер Кріс Браун вляпався в чергові неприємності з законом. Його звинувачують у керуванні автом без належних документів, а ще у втечі з місця ДТП.

Постраждалою стороною, в зад чийого "Mercedes" в'їхав Браун, є "Miss Russian Los Angeles", така собі Ольга Г‘юре-Коваленко.

Про це пише "TMZ".

Фатальна зустріч Ольги і "екса" Ріанни відбулася в травні. Як запевняє репер, з місця пригоди він не тікав і права при ньому були дійсні. Зі слів Брауна, перш ніж поїхати, він надав водійці всю потрібну інформацію.


Іншу версію події представила журналістам Коваленко. Дівчина каже, що репер відмовився пред’явити їй водійську ліцензію. Замість цього свою їй почала тицяти його подруга, Каручче Тран, хоча й не була за кермом. Ольга вирішила, про всяк випадок, сфотографувати винуватця ДТП. Кріс смикнувся, щоби вихопити в неї камеру.

"Я відскочила, а дівчина (Каручче) заверещала: "Не чіпай її, не чіпай її!", - пригадала Ольга.

"Ти – сучка! За кого ти себе маєш, сучко? Гадаєш, якщо ти водиш "Mercedes", то в тебе є гроші, сучко?... Думаєш, я просто собі чорний нігер", - буцімто крикнув до неї артист перш ніж грюкнути дверцятами і рвонути з місця.

Як пожалілася Ольга, її страшенно налякали численні татуювання опонента, тож вона вирішила краще з ним не зв’язуватися.

"Вона (Коваленко) побачила камери і захотіла влаштувати сцену", - написав у своєму Twitter Браун, назвавши всю цю історію "сміховинною".

Одначе те, що репер того дня мав при собі не каліфорнійську ліцензію водія, а штату Вірджинія, визнає і його адвокат. Та й картка страхування в Брауна була не на "Range Rover", а на іншу його машину, "Lamborgini".

Якщо провину Кріса за обома пунктами буде доведено, йому світить до року тюрми. Варто пригадати, що артист досі перебуває на випробувальному терміні, який отримав після побиття Ріанни в 2009-му.

Як повідомляє форум "Русский Сакраменто", Ольга Коваленко премогла усіх російських красунь Лос-Анджелесу в березні 2013-го року. Її призом став сертифікат магазину одягу на 2 тисячі доларів. Восени дівчина представлятиме Лос-Анджелес у фіналі конкурсу "Miss Rusian Califoria".

Фото Reuters та з сайту "Русский Сакраменто"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів