Кеті Перрі вибачилась перед Стюарт за Паттінсона

30 липня 2013, 15:01

Співачка Кеті Перрі першою зробила крок до примирення зі своєю подругою Крістен Стюарт.

Артистка написала зірці "Сутінок" смс-повідомлення з поясненням, що між нею та Робертом Паттінсон нічого немає, пише "Contact Music" з посиланням на "Elle".

Як відомо, дівчата посварилися після того, як Перрі була запідозрена у зв'язку з екс-бойфрендом Стюарт Робертом Паттінсоном.

У своєму інтерв'ю Кеті зізналася, що всього лише намагалася підтримати Роберта після їх гучного і важкого розставання з Крістен.


"Я написала Крістен SMS: "Ти читаєш у пресі всі ці речі, але ти знаєш, що я б ніколи не перестала поважати тебе. Я не з тих людей. Я просто хочу бути йому другом, але, на жаль, у мене є груди", - розповіла співачка.

Перрі каже, що просто дружила з Паттінсоном

Нещодавно Кеті Перрі помирилася зі своїм коханим Джоном Майєром після їх лютневого розставання. Тож тепер причин підозрювати її у зв'язку з Робертом Паттінсоном залишається ще менше. В інтерв'ю співачка розповіла і про складнощі у відносинах з співаком.

"Джон відсторонився від мене. Це було серйозним попередженням для мене. Я зрозуміла, що можу втратити людину, яку люблю, тому мені довелося побороти в собі багато речей. Думаю, більшість жінок стикаються з цим. Ви можете бути сильною в одному, але в іншому повинні скоритися чоловікові", - зауважила Кеті.

Після невдалого шлюбу з Расселом Брендом, співачка зізналася, що її приваблюють "складні" чоловіки, однак додала: "Я не збираюся нікого приборкувати, адже я і сама досить дика".

Кеті Перрі також повідала про свою дружбу з барбадоської співачкою Ріанною.

"Я люблю її і щоразу, коли ми зустрічаємося, бачу той світ, яким вона володіє. Це дуже важливо, адже в шоу-бізнесі багато темного, руйнівного, що призводить деяких до сумних наслідків. На жаль, але таких людей не можна врятувати. Я зробила висновок для себе і мої дні в якості рятівного круга для зірок закінчилися!" - зауважила вона.

Фото Reuters з сайту mstarz.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів