Геращенко розповіла, як Янукович спаскудив свято дітям

1 вересня 2013, 17:50

Депутат від партії "УДАР" Ірина Геращенко на своїй сторінці у соцмережі написала про те, яким було свято 1-го вересня у школі, куди навідався президент Янукович.

Як повідомила "Українська правда" з посиланням на "Інтерфакс-Україна", у неділю гарант відвідав київську школу № 78.

Саме у цій школі відбувся інтерактивний мультимедійний "Урок майбутнього".

Так от за словами Геращенко, візит президента лише зіпсував свято школярам.


"Батьки першокласників, яким "пощастило" сьогодні бачити живого президента, пишуть, зокрема і на моій стіні, про безнадійно спаскуджене свято. На вході в школу поставили кілька рамок і металошукачів, через яких проганяли дітей, заборонили проносити великі сумки (великі - це більші за гаманця) і навіть квіти, під’їжджати до школи на авто", - повідомила депутатка у Facebook.

"З найбільш абсурдного - батьки пишуть, що заборонили прикладати руки до грудей (бо раптом там зброя), щоб не зіпсувати однотипний строй, вимагали у всіх учнів бути в однаковій формі, кому батьки не купили - того просто не пускали. Параноя, якась далека від євроінтеграційноі. Може простіше побудувати школу в Межигір'і для таких потішних виходів у світ?" – додала Ірина.

До речі, під час свого візиту Янукович пообіцяв забезпечити усі школи Інтренетом і планшетами.

Варто зауважити, що пізніше у соцмережі екс-дружина Сергія Власенка Наталія Окунська спростувала інформацію Геращенко. Окунська заявила, що слова депутатки - неперевірена та непідтверджена інформація.

"Це те, що хочу сказати я: Всі мої діти навчаються в цій школі і ми вп'ятьох були на цій лінійці. Тому, тільки голі факти: 1. Жодного з моїх чотирьох дітей не попросили пройти крізь рамку. Всіх дітей проводили без контролю. 2. Сумки у мене і моїх синів були звичайного розміру. Їх відкрили і віддали без проблем. 3. Букети були у кожної моєї дитини, і ніхто не спробував заборонити пронести. 4. Форму я не купую своїм дітям принципово, вона нам не подобається. Мої діти були у формі, пошитої за індивідуальним замовленням і стояли в першому ряду. Претензій не було. 5. Абсолютно всі, хто знаходився поруч, під час гімну, поклали руку на груди. Охорона з цього приводу не турбувалася", - написала Окунська у своєму Facebook.

На фото Окунської видно встановлені металошукачі

Фото прес-служби президента з сайту "УП" і фото з Facebook Окунської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів