Стетхем і зірка "Трансформерів" розбіглися?

3 вересня 2013, 14:28

Британський актор Джейсон Стетхем та модель і актриса Розі Хантінгтон-Вітлі вирішили взяти перерву у стосунках.

Закохані були разом 3 роки, однак 19-річна різниця у віці, схоже, далася взнаки, пише "The Daily Mail" з посиланням на джерело з оточення пари.

За словами інформатора, 26-річна Розі вирішила дати відкоша 45-річному Джейсону, бо той надто забарився з бажанням кликати її під вінець.

"Джейсон і Розі досі люблять одне одного, але їм потрібен час і відстань, щоб зберегти відносини", - зауважило джерело.


Перші повідомлення про те , що над однією з найпопулярніших пар Великобританії збираються хмари, з'явилися влітку цього року. Тоді папарацці "застукали" Стетхема в одному з барів на Манхеттені в компанії кількох дівчат, серед яких не було Розі.

Джейсон і Розі взяли перерву у стосунках?

Та згодом після цього деякі ЗМІ писали, що актор зробив Хантінгтон-Вітлі пропозицію руки і серця. Однак пізніше пара спростувала ці чутки.

До слова, віднедавна зірка "Трансформерів" також воліє відпочивати разом з друзями та подругами. 1-го вересня вона була помічена на Ібіці в компанії декількох приятелів.

В інтерв'ю для жовтневого номеру журналу "Elle" Розі заявила: "Мені добре з Джейсоном. Де б я не знаходилася, якщо він поруч, то я почуваюся наче вдома".

Востаннє пару бачили разом 17-го серпня, але, як стверджує "The Daily Mail", закохані виглядали нещасними в товаристві одне одного.

Нагадаємо, Джейсон Стетхем і Розі Хантінгтон-Вітлі познайомилися в квітні 2010-го року на музичному фестивалі "Coachella".

Фото "Reuters"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів