Бльоданс готує 1,5-річного сина до школи. ФОТО

3 вересня 2013, 15:30

Актриса Евеліна Бльоданс вже почала готувати свого 1,5-річного сина Семена до школи.

Матуся вважає, що починати готувати дитину до навчання треба змалечку, пишуть "Дни.ру".

Наразі Семен цікавиться книжками - хлопчик полюбляє розглядати кольорові зображення.


Бльоданс вирішила почати готувати сина до школи

"Незважаючи на свій зовсім маленький вік, Семен вже дуже любить книги, правда, поки не читати, а розглядати кольорові картинки", - розповіла Бльоданс.

Навіть перебуваючи на відпочинку, Евеліна знаходить час на освіту та розвиток свого малюка. У актриси, яка вже виховала старшого сина Миколу, склалася тверда позиція щодо навчання Семена.

Актриса відпочиває з Семеном на морі

Бльоданс вважає, що від постійних завчень толку мало. Тому вона планує не тиснути на молодшого сина, а всіляко заохочувати його творчі здібності.

Під час відпочинку на Кіпрі Евеліна разом з Семеном вирішила влаштувати творчу фотосесію в шкільній тематиці. У мікроблозі актриси також з'явилося відео, на якому її маленький син сидить прямо біля моря за маленьким столиком і розглядає дитячі книжки. Сама Бльоданс при цьому наспівує йому пісеньку "Вчать у школі".

Евеліна заохочує творчі здібності сина

До слова, Евеліна вже вирішила: Семен навчатиметься разом з усіма дітьми в спеціалізованій школі, а сама вона буде допомагати йому в усьому.

Правда , за навчання вдома актриса братиметься лише в крайніх випадках, тому що, за словами Евеліни, майстерністю педагогіки треба володіти. Поки вона зізнається, що часто піддається примхам свого сина:

Бльоданс називае Семена маленьким маніпулятором

"У нас росте маленький маніпулятор, він управляє мамою і татом. Коли він бачить незнайому людину, педагога, який займається з ним, то веде себе ще стримано. Але коли з ним починаю робити вправи я, то варто йому хоч трохи запхикати, я відразу ж переживаю, чи не захворіла у нього що-небудь або зубки ріжуться. Після чого я починаю його заціловувати і ми перестаємо займатися".

Нагадаємо, син Евеліни Бльоданс Семен вже встиг знятися в рекламі.

Фото з Instagram Евеліни Бльоданс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів