Пінк: Я завжди була пацанкою

9 вересня 2013, 17:52

Американська співачка Пінк знялася для жовтневого номеру журналу "Woman’s Health", показавши, зокрема, трюк із повітряної гімнастики.

В інтерв’ю артистка розповіла про свої страхи, а ще про те, чого навчив її тато.

Фрагменти бесіди наводять сайти "USA Today" та "Just Jared".

"Я завжди була пацанкою, і завжди була спортивною. А коли ти – спортивна дівчинка, це автоматично робить тебе інакшою дівчинкою. І нарощування волосся, і нігті, і цицьки – твій мозок сконцентрований на інших речах. Це не "Як мені виглядати гарною, щоби сподобатися цим людям?", а "Як я можу в цьому перемогти?", - поділилася співачка.


Пінк не хотіла б жити в світі, в якому немає чізкейків

Пінк вважає, що їй пощастило, бо поряд із нею опинялися правильні люди. Важливі життєві уроки давав їй її тато.

"Мій тато втокмачив мені в голову, що іноді доводиться стояти на вершині гори самій. "Ти досконала саме така, яка є, і я вважаю, що ти вродлива, і я вважаю, що важливіше, що ти розумна і весела, і талановита", - пригадала Пінк.

Власну творчість зірка назвала способом виганяти з себе демонів. Говорячи ж про страхи, Пінк зізналася, що боїться павуків та акул, а ще – що в усьому світі зникнуть чізкейки.

Співачка похвалилася чудовою фізичною формою

"Я б хотіла бути дисцилінованішою, але їжа дає мені справжнє задоволення. Коли йдеться про їжу, сім’ю та святкування, я думаю, як італійка. Намагаюся їсти якомога більш здорову їжу. Я б хотіла бути на 10 фунтів стрункішою, але не судилося. І я це повністю приймаю", - зазначила співачка.

Іще Пінк, яка має 2-річну доньку Віллоу, розповіла, що в материнстві для неї є найдивнішим.

"У материнстві найбільше мене дивує те, що були мами, які ним не насолоджувались. Я знаю, що це – багато роботи, і що це виснажує, і що це – великий тиск, але ж яке це благословення і який дарунок. І я дуже здивована тим, що в мене – найгарніше з малят, які колись народжувалися. З усіх. Тож, співчуваю решті, всім вам", - пожартувала вона.

Фото "Woman's Health"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів