Учасник "Backstreet Boys": Уперше я хильнув у 2 роки

24 вересня 2013, 10:15

Учасник гурту "Backstreet Boys" Нік Картер познайомився з алкоголем у 2 роки, а справжнім пияком став уже в підлітковому віці.

Музикант розповів про це в своїх мемуарах.

Кілька фрагментів із книги "Facing the Music and Living to Talk About It" наводить "Radar Online".

Нікова родина володіла баром та стрипклубом, їхня квартира була розташована просто над закладом. За сімейною легендою, у 2 роки хлоп’я заповзло до комори, і дорослі спіймали його там за пиятикою.


"Мої батьки… завжди тривожилися з приводу грошей, і це було ще одною причиною того, що вони так часто зверталися до алкоголю. Для мене є шоком дивитися домашні відео, які знімалися в мої 9 і 10 років, у них я вдаю, що п’ю. Звісно, я копіював батьків", - ділиться 33-річний артист.

"Серйозно пиячити я почав, коли був тинейджером, а тоді перейшов на наркотики років у 18 чи 19, почав із марихуани та перейшов на кокаїн, екстазі, рецептурні ліки тощо", - зізнається Картер.

Нік Картер з "Backstreet Boys" написав про свій двобій з зеленим змієм

Уперше юнака арештували в 2002-му, удруге, за керування автом у стані сп’яніння, в 2005-му. Тоді суд відрядив Ніка до "Анонімних алкоголіків", але до справжнього зцілення було ще дуже далеко.

Музикант вчащав на вечірки, де доводив себе до "напівкоматозного стану" алкоголем, а тоді бадьорив кокаїном. У нього почалися галюцинації.

"Моє лице виглядало брезклим, наче в кривому дзеркалі… Моя шкіра була попелясто-сірою… Я ніколи не був у такій моторошній формі – емоційно, розумово чи фізично. Я боявся за моє життя. Здавалося, моє тіло руйнується, і мозок скоро його наздожене", - пригадує артист.

Спроби самостійно подолати проблему приводили до нових зривів. Лікарі діагностували в зірки кардіоміопатію.

"Моє серце калатало так голосно, що я думав, це хтось коло дверей. Я вирішив, що моє тіло востаннє намагається змусити мене звернути увагу (на себе)… Змінитися або вмерти", - зазначає Нік.

"Я зараз не досконалий. Я досі припускаюся помилок, коли йдеться про пиятику. Але я живий, і в останні роки зі мною траплялися дивовижні речі. Я міг їх пропустити. Я радий, що не пропустив. Піклуйтеся про себе, і ви теж не пропустити прекрасних речей, які стануться в вашому житті", - підсумовує він.

Фото Reuters з сайту idigitaltimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів