Кріс Браун втратив цноту в 8 років

7 жовтня 2013, 12:34

Американський репер Кріс Браун уперше зайнявся сексом, коли йому було 8 років.

Шокуючи заяву екс-хлопець Ріанни зробив у інтерв’ю "The Guardian".

Майбутня зірка народився в крихітному містечку в штаті Вірджинія. Коли Крісові було 7, батьки розлучилися. Мама знову вийшла заміж, і сім’я оселилася в парку трейлерів. Як пам’ятає Браун, малим він лежав у своєму ліжку і слухав, як вітчим лупцює матір.

У компанії двоюрідних братів хлопчик багато дивився порно. Свою цноту Кріс втратив у 8 років. Його партнеркою стала місцева дівчина, якій було 14-15.


"У селі це відбувається по іншому", - пояснив репер.

"На той момент ми уже прагнули сексу, розумієте? Дівчата, ми не боялися говорити з ними, я не боявся. Тож у вісім років я уже був на це здатний…", - запевнив Браун.

Скільки партнерок він мав відтоді, 24-річний артист говорити не захотів. Лише зазначив, що більшості з них не було на що скаржитися. Іще артист запевнив, що стосовно жодної зі своїх колишніх, окрім Ріанни, він не розпускав рук.

Кріс Браун каже, що отримав перший сексуальний досвід у 8 років

"Інцидент із Ріанною", тобто її побиття, Браун назвав найбільшим у своєму житті "тривожним дзвіночком".

"Я мусив перестати поводитися як маленький тинейджер, навіжений, дикий молодий хлопець", - зазначив артист.

"…Ви можете поговорити з усіма дівчатами, з якими я до того мав справу, ніколи не було жодних історій з насильством", - додав Браун.

Те, що він утратив над собою контроль під час сварки з Ріанною, та наслідки того вчинку "переключили" його мозок у режим зрілішої, дорослої людини.

"Тримати себе в руках у різних ситуаціях, не влаштовувати істерик, не поводитися, як дитина", - підсумував Кріс.

Нагадаємо, за кілька років Ріанна не лише пробачила Браунові своє побите обличчя, а й відновила з ним любовні стосунки. У черговий раз пара розійшлася навесні.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів