Олімпійська чемпіонка Баюл хоче відсудити 400 мільйонів

18 жовтня 2013, 14:08

Олімпійська чемпіонка з фігурного катання Оксана Баюл подала до суду штату Нью-Йорк на агентство, яке раніше вело її справи. Жінка хоче, щоб їй виплатили понад 400 мільйонів доларів як компенсацію за нібито завдану їй шкоду.

Про це повідомляє сайт "Law 360".

Позов 36-річної Баюл базується на звинуваченнях менеджерів агентства у злочинній діяльності, відмиванн6і грошей, банківському шахрайстві, перевезенні через кордони крадених речей.

Також фігуристка звинувачує агентство "William Morris" в тому, що воно використовувало її молодість і погане знання англійської мови, щоб нечесним шляхом вкрасти у неї мільйони доларів, які вона заробила після перемоги на Олімпіаді у 16-річному віці.


Олімпійська чемпіонка судиться за 400 мільойнів доларів

Баюл стверджує, що не отримувала грошей за участь у рекламних заходах та появу у багатьох ЗМІ. Крім того, за словами спортсменки, в неї забрали паспорт, коли вона переїхала до США, щоб таким чином її контролювати.

Як повідомляє "Courthouse News Service", агентство вкрало в Оксани понад 56 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Оксана Баюл стала чемпіонкою світу з фігурного катання в 1993-му році, а через рік перемогла на Олімпіаді в норвезькому Ліллехаммері. Після закінчення спортивної кар'єри Баюл переїхала жити в США, але зберегла українське громадянство.

Фото "Contact Music"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів