Власова: Меладзе і Костюк мене зрадили

21 жовтня 2013, 14:56

Співачка Євгенія Власова зізналася, що її зрадив не лише екс-чоловік Дмитро Костюк, але і хрещений батько її доньки Ніни - Костянтин Меладзе.

Про це Женя розповіла Катерині Осадчій у "Світському житті".

Поки Костюк судиться з Меладзе через "ВІА Гру", його екс-дружина Євгенія Власова має окрему думку про кожного з них.

"Я не на чиєму боці, тому що вони обоє мене вже не цікавлять. Я б навіть перехрестила свою доньку. Мені не подобається, як ці двоє людей ставляться до Ніни", - заявила Власова.

"Я дуже довго мовчала про зраду Костянтина Меладзе і Дмитра Костюка по відношенню до мене як до артистки. Вони зраджували мене багато разів. Мені набридло це приховувати. Я розумію, що зараз Костя – статусна людина, але я втратила повагу до нього і до Діми", - зізналася співачка.

 Євгенія вже шкодує, що колись Меладзе хрестив її доньку Ніну

На запитання про те, що саме зробив Меладзе, Женя зазначила:

"Скоріше, чого він не зробив. Коли ми готувалися до спільної з Костянтином роботи, Дима почав говорити про мене вульгарні гидоти. Я у сльозах подзвонила Кості у надії, що він щось змінить. А він просто взяв та записав дует Ані Лорак з Валерієм Меладзе. Це був ніж у спину! І багато ще було таких ножів! І коли я по телевізору бачу такі розуміючі очі Кості, я розумію, що все це – брехня", - розповіла Власова.

На уточнення ведучої про те, що, може, Меладзе не побачив у ній свою артистку, Євгенія сказала:

"Звичайно, йому простіше з самі знаєте чого зробити цукерку та загорнути її у привабливу обгортку, ніж працювати з особистістю. Так, йому було страшно працювати зі мною як з особистістю, хоча я постійно повторювала, що він для мене – єдиний авторитет, але він не зрозумів. А зараз я вже знаю, що не хочу співати його пісні. Мені нецікаво усе, що його стосується. А ще я тут подумала, що він же ніяк не зреагував на те, що у мене було зі здоров'ям. Тобто, це дуже холодна людина".

Нагадаємо, попри негативні відгуки про екс-чоловіка, Власова його запросила на день народження доньки.

Фото з Instagram Власової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів