Меладзе-молодший офіційно подав на розлучення

28 жовтня 2013, 15:01

Співак Валерій Меладзе вирішив оформити своє розлучення з дружиною Іриною.

Артист, якому вже неодноразово приписували розлучення, нібито лише зараз подав офіційні папери про розірвання шлюбу, пише "МК".

Відповідну заяву Валерій подав до одного з мирових судів Москви.

У своїй заяві Меладзе вказав, що шлюб між ним та Іриною зареєстрований в 1998-му році. З цього часу позивач і відповідач проживали спільно і вели спільне господарство. Від шлюбу є двоє дітей.


Однак спільне життя між позивачем і відповідачем не склалося, і з 2012-го року шлюбні відносини між ними фактично припинені.

Меладзе готується стати вільним

Також співак вказав, що примирення між сторонами і подальше спільне життя і збереження сім'ї неможливі.

При цьому Ірина, як вказав Валерій, на розірвання шлюбу згодна. Спору з питання про виховання, місце проживання дітей у подружжя немає.

У зв'язку з цим Валерій Меладзе просить суд розірвати шлюб між ним та відповідачем.

Нагадаємо, що чутки про розпад сім'ї артиста з'являються в пресі дуже давно. Сам Меладзе не тільки ніяк їх не коментував, а й судився з тими ЗМІ, які поширювали цю інформацію.

Як відомо, у 2009-му році вже казали про розлучення Меладзе з дружиною, але тоді це були лише чутки. У тому ж році співак визнав позашлюбного сина від Джанабаєвої.

У 2010-му Валерій з Альбіною припинили приховувати свій роман. А влітку минулого року стали казати про майбутнє одруження Меладзе з Джанабаєвою. Однак і це залишилося на рівні чуток.

Фото "МК"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів