У США ввели санкції проти "мафіозі" Лепса

31 жовтня 2013, 10:11

Російський співак Григорій Лепс потрапив у "чорний список" в Америці.

Міністерство фінансів США опублікувало список людей, які за його версією, пов'язані з міжнародною злочинною організацією "Братське коло", повідомляє "ВВС".

У цьому списку фігурує і співак Григорій Лепс. У документі вказується також його прізвисько "Гриша" і справжнє прізвище співака - Лепсверідзе.

Мінфін зазначає, що співак проживає на острові Пхукет в Таїланді.


Всього в списку шестеро людей - росіяни Григорій Лепс, Вадим Лялін та Ігор Шликов, ізраїльтянин Яків Рибальський, громадянин Узбекистану Сергій Москаленко і Артур Бадалян, чиє громадянство не вказано, а також кілька компаній.

Всі вони, за даними міністерства, пов'язані з Владиславом Леонтьєвим або Гафуров Рахімовим, внесеними до списку ще в лютому 2012-го року.

Міністерство уточнює, що жителям США заборонено укладати фінансові або комерційні угоди з особами та організаціями, зазначеними в списку, також заморожуються всі активи під американською юрисдикцією, які можуть бути у цих людей.

Лепса звинуватили у зв'язках з мафією

Інформацію про те, що Григорій Лепс внесений до цього списку "РИА Новостям" підтвердив представник мінфіну США Джон Салліван.

"Так, він співак. Ми включили його в цей список за роботу на Владислава Леонтьєва, що став фігурантом списку в лютому 2012- го. Лепс сприяв Леонтьєву в перевезенні грошей", - повідомив Салліван.

Мінфін США зазначає, що "Братське коло " базується головним чином у країнах колишнього СРСР, але також діє на території Європи, Близького Сходу, Африки та Латинської Америки.

До слова, Лепс вже встиг дати свої коментар з цього приводу, передає телеканал "Дождь"

Так, піар-директор артиста розповіла, що у Лепса ніколи не було американських рахунків, а про санкції з боку Міністерства фінансів США виконавець дізнався зі ЗМІ.

"Ніяких документів ми не бачили, крім коментарів у ЗМІ. Абсурдно , несподівано і незрозуміло", - заявила вона.

Сам Лепс, за словами піар-директора, коли дізнався про звинувачення, заявив, що "американці взагалі повинні викопати Френка Сінатру і посадити його у в'язницю".

Разом з тим , у продюсерському центрі Григорія Лепса відмовилися коментувати звинувачення США на його адресу, передає "Интерфакс".

"Маячню коментувати неможливо", - заявив представник продюсерського центру Олександр Нікітін.

Фото з сайту Григорія Лепса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів