Кейт Бланшетт розповіла, куди поділа перший акторський гонорар

12 грудня 2013, 15:01

Оскароносна австралійська актриса Кейт Бланшетт розповіла про те, що купила на свій перший гонорар.

Іще зірка стрічок "Талановитий містер Ріплі" та "Авіатор" та розповіла, як виховує своїх трьох синів.

Про це йшлося в інтерв’ю Бланшетт канадському "ELLE".

Акторка каже, що їй до вподоби нові ідеї та невгамовний ритм моди, але він у жодному разі нею не керує. Її власний стиль із часом змінюється, але пристрасть до якісно пошитих речей у Кейт не минає.


"Свою першу велику покупку я здійснила ще тинейджером, мені дуже кортіло тих вишукано пошитих чоловічих костюмів. Коли я вийшла з театральної школи зі своїм першим чеком, я придбала костюм "Armani", який у мене досі є – і я досі його ношу!", - ділиться вона.

Кейт Бланшетт перший гонорар витратила на "Armani"

Зірка зізнається, що своїм повним та гучним іменем вона зазвичай не зветься.

"Більшу частину часу я "К.Б" або "люба", або "Кейт", чи "мама". Здається, "Кейт Бланшетт" я лише в суспільному сенсі або коли маю підписати якісь офіційні папери", - каже Бланшетт.

"Узагалі відхід у домашнє життя мені здається дуже заспокійливим. Мені до вподоби простота того, що багато людей вважають буденністю: шкільні ланчі, приготування їжі, прогулянки з собакою", - зазначає вона.

Як і всім батькам, які працюють, Кейт доводиться "жонглювати" роботою та родинним життям. Акторка стверджує, ані чоловікові, ані жінці не під силу вправлятися з усім цим однаково добре, на це просто бракує часу.

Особисто їй поталанило мати партнера який в усьому її підтримує – чоловіка Ендрю Аптона. Своїх трьох хлопців подружжя виховує не якось інакше, ніж виховувало б дівчаток, а просто хорошими людьми.

"Стать – то одне, а їхня особистість – геть інша річ. Перш за все я намагаюся знайти спільну мову з тими, ким вони є, але в принципі ми сподіваємось виростити їх із відчуттям людяності, співчуття та вдячності. Той світ, у якому ми всі живемо, дуже інтроспективний, егоцентричний", - додає акторка.

Фото Reuters з сайту chinadaily.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів