"Гомофоба" Охлобистіна засудили іноземні ЗМІ

18 грудня 2013, 11:45

Російський актор та колишній священик Іван Охлобистін викликав хвилю невдоволення через свої слова про те, що він би "усіх геїв живцем запхав у пічку".

Зірку "Інтернів" засудили не лише представники сексуальних меншин у Росії, а й зарубіжні ЗМІ. Зокрема, заявою Озлобистіна були обурені такі видання, як "The Huffington Post", "The Hollywood Reporter" та "The Guardian"

"Іван Охлобистін є священиком і актором, який грає головну роль в російській версії серіалу "Клініка" і озвучував персонажа у "Сніговій королеві" у 2012-му році. У неділю він зробив гомофобні заяви під час "Духовних бесід" у Новосибірську", - йдеться у статті "The Huffington Post".

Журналістів обурили слова Охлобистіна про геїв, яких би він спалив у пічці. Тоді актор запевнив, що не хоче, аби його діти вважали, що "пі***и" - це нормально".


"Це блакитний фашизм! Якщо людина не може вибрати собі подібного з протилежної статі для розмноження - це явна ознака психічної аномалії. Їх (геїв) взагалі потрібно позбавити виборчого права", - казав тоді "доктор Биков".

Охлобистін відверто заявляє про ненависть до геїв

У редакції "The Hollywood Reporter" зазначили, що лесбіянки, геї , бісексуали і трансексуали Росії виступили проти Охлобистіна.

"Останнім часом російські громадські діячі перейшли усіляку межу, змагаючись один з одним у своїй гомофобії", - вважає лідер гей-спільноти Москви Микола Алексєєв.

На думку Алєксєєва, через це акторові може бути відмовлено у видачі віз до "цивілізованих країн".

"Та після звістки про отруйні антигейські коментарі, які облетіли шпальти газет у всьому світі, Охлобистін написав у Twitter нові слова на свій захист. 47-річний чоловік, який раніше мав намір стати президентом, навіть не покаявся", - зазначає "The Huffington Post".

І дійсно, Іван написав, що вважає свої слова правильними.

"Занадто багато пафосу. Все звучало значно простіше. Але сенс переданий вірно. Кожен має право на особисту думку", - написав він у блозі.

"Щоб поставити крапку в обговоренні настільки делікатної теми, як содомія - пропоную провести всенародний референдум з питання повернення до Кримінального Кодексу статті за "мужеложество". Поки не пізно. Поки "блакитний фашизм" не знищив цивілізацію. Все до цього йде і йде дуже швидко. Дайвайте дамо шанс нормальним людям вибрати своє майбутнє і майбутнє своїх дітей", - додав Іван Охлобистін.

До слова, раніше Охлобистін розповів, що має намір знову стати парафіяльним священиком, коли закінчить зніматися в телесеріалі "Інтерни".

Фото "ТСН"


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів