Результати нацвідобору на "Євробачення" було сфабриковано?

24 грудня 2013, 13:40

Переможницю національного відбору на конкурс "Євробачення" Марію Яремчук та її команду звинуватили у підтасуванні результатів голосування.

Про це повідомляє "ТСН. Особливе".

Весь період підготовки до конкурсу фаворитами називали підопічних Юрія Нікітіна - дует "НеАнгели". Продюсер впевнений, що за його дівчат голосували тисячі шанувальників. Але, за офіційними результатами вони посіли лише 6-те місце.

Нікітін упевнений, що результати сфабрикували завдяки блокуванню телефонних номерів, на які приймали SMS з голосом за конкурсанта.


Нікітін не вірить, що "НеАнгели" могли набрати так мало голосів

"Я не хочу нікого звинувачувати в жодному разі, але я думаю, що це не правдиві результати, я маю на увазі SMS-голосування. "НеАнгели" зараз на піку своєї популярності і форми, тому дуже дивно, що за них проголосувало в країні 800 осіб. Я в це не вірю", - заявив Нікітін.

У свою чергу продюсерка іншого конкурсанта Володимира Ткаченка - Олена Мозгова теж не задоволена результатами нацвідбору. Вона заявила, що проведе власне розслідування за допомогою юристів.

Яремчук на чесно виграла боротьбу за право представляти країну на "Євробаченні"?

Один із членів журі нацвідобру, поет Юрій Рибчинський можливість фальсифікацій відкидає. Він упевнений, що Яремчук гідна представити Україну в Данії. Мовляв, ті, хто програв, завжди звинувачують переможця.

Сама Марія перемозі радіє, а про підозри і звинувачення на свою адресу воліє навіть не думати.

Фото з Instagram та "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів