Костюк намагається повернути собі бренд "ВІА Гра"

13 січня 2014, 17:51

Продюсер Дмитро Костюк, на якого був зареєстрований товарний знак "ВІА Гра", хоче повернути собі бренд.

Колишній партнер продюсера Костянтина Меладзе подав касаційну скаргу на постанову Дев'ятого арбітражного апеляційного суду про припинення правової охорони бренду, повідомляють "РИА Новости" з посиланням на "РАПСИ".

Апеляція в листопаді за скаргою ТОВ "Група ВІА Гра", заснованого композитором Костянтином Меладзе припинила правову охорону спірного товарного знака.

Апеляційний суд скасував рішення арбітражу Москви, який у червні відхилив позов фірми Меладзе до Костюка та ТОВ " Ютар" про дострокове припинення правової охорони бренду щодо частини товарів і послуг трьох класів МКТП (Міжнародної класифікації товарів і послуг) у зв'язку з його невикористанням.

Костюк знову хоче повернути собі права на "ВІА Гру"

У ці класи входять, зокрема, компакт-диски і DVD, апаратура для відтворення звуку, а також послуги з організації заходів та розваг.

За даними Роспатенту, товарний знак "ВІА Гра" зареєстрований в 2001-му році на ТОВ "Соні М'юзік Ентертейнмент (УКР)", в 2004-му році права на нього перейшли до Костюка.

У 2008-му Дмитро Костюк відчужив права на бренд ТОВ "Ютар", але з 2011-го року знову є його правовласником. Термін охорони прав - до 2021 року.

Нагадаємо, Меладзе і Костюк почали судитися один з одним за бренд "ВІА Гра" у березні минулого року. А кількома місяцями раніше – у листопаді 2011-го – стало відомо, що гурт "ВІА Гра" припинив своє існування у тому складі, у якому існував.

Однак вже після розпуску гурту Костюк набрав собі нове тріо, а Меладзе – своє. Обидві групи наразі мають назву "ВІА Гра".

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів