6-річна донька Едді Мерфі та екс-"Spice Girls" потрапила до лікарні

16 січня 2014, 10:14

6-річна Енджел, донька американського актора Едді Мерфі та британської співачки Мелані Браун, у середу опинилася в лікарні.

У дівчинки була дезорієнтація та кровотеча з носа та з очей.

Про лихо розповіла її мати, колишня учасниця гурту "Spice Girls" в ефірі австралійського радіо "2DayFM", пише "The Daily Mail".

"Сьогоднішній ранок видався трохи божевільним, бо моя 6-річна донька, Енджел, учора почувалася недобре, їй паморочилася голова, і в неї навіть уперше пішла носом кров, тож я не повела її до школи", - поділилася 38-річна Мел Бі.


Мел Бі з дочками: 14-річною Фенікс, 6-річною Енджел та 2-річною Медісон

"А потім, сьогодні вранці, вона стала повністю дезорієнтована, і кров просто лилася, не так, як учора, тож я повезла її до швидкої", - розказала співачка.

Медикам не вдалося одразу визначити причину кровотечі в дитини. В Енджел виявили шуми в серці.

"У неї були криваві сльози, і шуми в серці, маленька бідолашка. Вони (лікарі) не знають (у чому причина). Вони зробили аналізи крові, тож ми просто чекаємо, коли усе це надійде назад", - зазначила стривожена мати.

"Вони гадають, що це – якісь шуми в серці або інфекція судин, або синусит", - додала артистка.

Як відомо, Енджел – єдина спільна дитина Мерфі та Браун. Актор не бажав визнавати дівчинку своєю, його батьківство довів аналіз ДНК. Мел Бі має ще двох дочок – від першого та нинішнього, другого шлюбу.

Фото з Іnstagram Мел Бі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів