Козловський оскаржить судове рішення у справі з Кондратюком

22 січня 2014, 10:51

Співак Віталій Козловський прокоментував новину про те, що суд задовольнив позов Ігоря Кондратюка на суму понад 100 тисяч гривень за порушення авторського права.

У своєму Facebook виконавець повідомив, що подаватиме апеляційну скаргу.

"Щойно переслали цікавий коментар Кондратюка! Виявляється, для нього "справедливістю" є ситуація, коли компанія "УМВГ" отримує рішення першої інстанції про задоволення маленької частини позову до мене. Прикро вкотре переконуватися, що людина продовжує проявляти себе нечесно і підло у своїх намірах", - заявив Віталік.

Козловський збирається оскаржити рішення суду на користь Кондратюка

"Для остаточної справедливості зазначу, що Договір між Кондратюком І.В. та "УМВГ" про передачу прав Апеляційний суд Києва 19.11.2013р. визнав НЕДІЙСНИМ. Тож, очевидно, що цей факт необхідно врахувати. Відтак, рішення, яке ми маємо на сьогоднішній день не є остаточним – це не крапка у судових засіданнях", - наголосив співак.


Козловський також зазначив, що найближчим часом його юристи подадуть апеляційну скаргу на рішення за позовом "УМВГ".

"Сподіваюся, Апеляційний суд винесе ще одне об’єктивне рішення про те, що Віталій Козловський не може нести відповідальність за "схеми" Кондратюка", - написав співак.

"Від подальших зайвих коментарів бажаю утриматися. Все це здається недоречною дрібницею у порівнянні з істинними людськими цінностями. Мене вразила страшна звістка про мою колегу – співачку Жанну Фріске. Бережіть своє здоров'я, не витрачайте його на те, що не варте уваги, цінуйте своїx близьких і простягніть руку допомоги тим, хто цього потребує", - додав Віталій.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів