Вікторія Бекхем: У школі мене цькували

24 січня 2014, 13:56

Британська дизайнерка та колишня співачка Вікторія Бекхем зізналася, що в школі її цькували, бо була амбітна та старанна і не курила.

Про це вона розповіла в інтерв’ю іспанському й італійському "Vanity Fair". Її ж чоловік Девід тим часом у черговий раз знявся в трусах.

Про це пише "Contact Music".

"Я мріяла опинитися на сцені. Але то була тяжка пора мого життя", - згадала Вікторія свої шкільні роки.


"Я страждала від цькування. Я нікуди не вписувалася… Я була амбітна, я дуже старалася, я поважала вчителів і правила. Після школи я ходила на уроки танців і співу, і акторства", - поділилася вона.

Амбітну, чемну та старанну дівчинку Вікторію однолітки не любили

В її ж однолітків, пояснила Бекхем, тоді були інші інтереси.

"Тим часом інші діти потай курили, всяке таке. Вони вдавали, ніби вони круті, але я на них була не схожа", - похвалилася багатодітна матуся.

Нагадаємо, іще в своєму інтерв’ю Бекхем запевнила, що тема відродження "Spice Girls" для неї закрита, і тепер її пристрасть – дизанерство.

Між тим Девід Бекхем продовжує зніматися в рекламі. Черговий ролик, у якому він бігає та стрибає в спідньому, компанія "H&M" зняла для показу під час "Super Bowl", пише "People".

Причому, як повідомляється в відео, існує дві версії: та, де Девід у трусах і "неприкрита". Глядачам пропонують проголосувати, який варіант їм дужче кортить побачити.

Фото Reuters з сайту farandulista.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів