Прийомна дочка Вуді Аллена звинуватила його у сексуальному насиллі

2 лютого 2014, 12:55

Прийомна дока американського режисера Вуді Аллена Ділан Ферроу вперше публічно розповіла про те, що він розбещував та вчиняв над нею сексуальне насилля, коли їй було лише 7 років.

27-річна Ділан написала відкритого листа про нездорові стосунки із батьком. Шокуючу сповідь жінки опублікувало видання "The New York Times".

Раніше вже ходили чутки про те, що Аллен розбещував 7-річну дівчинку і почав це робити майже одразу після того, як разом з тодішньою дружиною Міа Ферроу удочерив її. Та це вперше Ділан розповіла усю правду.

Порушити двадцятирічне мовчання її змусила слава, якою продовжує користуватися Вуді Аллен. Зокрема те, що він нещодавно отримав черговий "Золотий глобус" за внесок у кінематограф, а його останній фільм "Жасмін" отримав три номінації на "Оскар".


"Який ваш улюблений фільм Вуді Аллена? Перш ніж відповісти, ви повинні знати: коли мені було сім років, Вуді Аллен взяв мене за руку і повів мене на горище на другому поверсі нашого будинку. Він сказав мені лягти на живіт і гратися з електричною залізницею мого брата. Потім він вчинив сексуальне насилля", - так почала свою розповідь Ділан.

Прийомна донька Вуді Аллена розповіла, що він робив із нею 7-річною

"Він говорив зі мною в той час, як робив це, шепочучи, що б я була хорошою дівчинкою, що б це було нашим секретом, пообіцявши, що ми поїдемо у Париж, і я стану зіркою його фільмів", - додала вона.

За словами прийомної доньки Аллена, вона досі не може дивитися на іграшкові потяги.

Ділан розповіла, як їй не подобалося, що Вуді часто залишався з нею наодинці, змушував лягати до нього в ліжко під ковдру та нюхав її коліна.

"Я ховалася під ліжками чи замикалася у ванній, щоб уникати цих зустрічей, але він завжди знаходив мене", - пригадує жінка.

"Все це відбувалося так часто та регулярно і так майстерно приховувалося від матері, яка б могла захисти мене, якби знала, що я думала, що це було нормально. Я думала, що це було таке кохання батька до доньки. Але те, що він зробив зі мною на горищі – було не просто батьківською любов’ю", - додала вона.

Після цього Ділан вже не могла мовчати й розповіла все матері. Однак тоді інцидент не набув розголосу. Незважаючи на проведене розслідування, прокуратура вирішила не пред'являти режисерові звинувачення через недостатність доказів. А сам Вуді Аллен заперечував слова прийомної дочки.

"Йому безкарно зійшло те, що він зробив зі мною. Це мучило мене багато років. Мене мучила провина за те, що я дозволяла йому знаходитися поряд з іншими маленькими дівчатками", - написала вона.

Ділан Ферроу лише через 20 років змогла розповісти про сексуальне насилля

"Сьогодні, я вважаю, що мені пощастило. Я щасливо заміжня. У мене є підтримка моїх дивовижних братів і сестер. У мене є мати, яка знайшла у собі силу духу, що врятувало нас від хаосу, який цей хижак приніс у наш будинок", - додала вона.

Однак Ділан вважає, що інші досі ще перебувають у небезпеці, адже поруч з ними Вуді Аллен. Жінка звернулася до голлівудських знаменитостей – подруг й знайомих свого прийомного батька:

"Що, якщо це була б ваша дитина, Кейт Бланшетт? Луїс Сі Кей? Алек Болдуїн? Що, якщо це була б ви, Емма Стоун ? Або ви, Скарлетт Йохансон?".

"Вуді Аллен - живе свідчення того, що наше суспільство не виправдовує сподівань жертв сексуального насильства і жорстокого поводження", - так завершує своє одкровення Ділан.

"Отже, уявіть, як вашу семирічну доньку веде Вуді Аллен в мансарду. Уявіть, що протягом усього її життя згадування його імені викликає у неї нудоту. Уявіть світ, який вітає її мучителя. Ви уявили все це? А тепер який у вас улюблений фільм Вуді Аллена?" - завершила жінка.

Прінтскрін "NY Post" та "The New York Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів