Вуді Аллен вважає секс-скандал помстою екс-дружини

4 лютого 2014, 16:45

Американський режисер Вуді Аллен продовжує наполягати, що не піддавав сексуальному насиллю прийомну доньку Ділан.

Зірка кінематографу впевненій, що усі звинувачення з боку дівчини - помста від його колишньої цивільної дружини Мії Ферроу, пише "ВВС".

Сам Аллен особисто не дає коментарів. Однак його думку з приводу нещодавньої заяви прийомної доньки Ділан озвучує агент кінорежисера Леслі Дарт.

Вона зазначила, що коли подібні брехливі звинувачення прозвучали вперше близько 20 років тому, "група призначених судом незалежних експертів провела ретельне розслідування".


"Експерти дійшли висновку, що немає ніяких ознак сексуального насилля, що Ділан Ферроу не могла розрізняти фантазію і реальність, і що, швидше за все, Ділан підбурювала її мати, Міа Ферроу", - зауважила агент Аллена.

Вуді Аллен вважає, що звинувачення Ділан ніщо інше, як помста її матері

Як відомо, у 1992-му році комісія в складі кількох психологів, призначена прокуратурою і поліцією, дійшла висновку, що Ділан не зазнала сексуальних домагань.

Ця історія наробила багато галасу, і пізніше один з прокурорів заявив, що для висунення звинувачень проти Аллена були, ймовірно, підстави, але що він волів цього не робити заради захисту інтересів дитини.

Вуді Аллен завжди стверджував свою невинність у цій справі. Раніше він вже звинувачував матір Ділан, актрису Міа Ферроу, в тому, що та сфабрикувала ці звинувачення після їх гучного розриву в 1992-му році.

Нагадаємо, днями 27-річна Ділан Ферроу звинуватила кінорежисера у сексуальному насиллі. Вона написала відкритого листа, де заявила, що Аллен розбещував її, коли їй було лише 7 років.

Актриса Кейт Бланшетт, до якої у листі особисто зверталась Ділан, вже відреагувала на слова дівчини й висловила сподівання, що сім'я зможе вирішити цю "давню хворобливу ситуацію" і "знайти мир".

Роман актриси Міа Ферроу з Вуді Алленом спалахнув на початку 1980-х років. Вони не вступали в шлюб і жили окремо один від одного, але спільно усиновили Ділан і її брата Мозеса.

У 1992 році вони розлучилися на тлі викриттів про те, що Вуді Аллен вступив у стосунки з іншого прийомною дочкою Мії Ферроу, Сун І.

Звинувачення в сексуальному насильстві щодо Ділан Ферроу вперше прозвучали незабаром після цього розриву. Вуді Аллен тоді оприлюднив заяву, в якій назвав ці звинувачення " безсовісним маніпулюванням безневинними дітьми, за яким стоїть бажання помсти і досягнення вигоди".

Фото "Reuters" з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів