Син Вуді Аллена став на його захист

6 лютого 2014, 11:45

Прийомний син режисера Вуді Аллена Мозес взявся захищати батька.

36-річний чоловік впевнений, що звинувачення у сексуальному насиллі, які нещодавно знову висунула його сестра Ділан, ні що інше, як помста з боку їхньої матері.

Про це Мозес відверто заявив виданню "People".

"Моя мати втовкмачила мені в голову, щоб я ненавидів свого батька за те, що він кинув нас і сексуально домагався моєї сестри. І я ненавидів його за це багато років. Але зараз я бачу, що це була просто жорстока помста за те, що він закохався у Сун-І", - сказав син Аллена.


Мозес Фарроу вважає, що Вуди Аллен не винен

"Звичайно, Вуді не домагався моєї сестри", - додав Мозес, який вже давно не живе з матір'ю та сестрами і братами.

За словами Мозеса, Ділан дуже любила батька й весь час чекала, коли він прийде додому.

"Вона ніколи від нього не ховалася, поки наша мати не вирішила створити атмосферу страху і ненависті до нього. Я не знаю, чи дійсно моя сестра вірить у те, що він розбестив її, або просто намагається догодити матері. Бути на боці матері - це сильна мотивація, тому що бути її противником - це просто жахливо", - додав він.

Та незважаючи на слова брата, Ділан продовжує наполягати, що каже правду. А позицію Мозеса дівчина розцінює як зраду.

"Це зрада мені і всій нашій родині. Мої спогади правдиві, і вони мої, і я житиму з цим все життя. Моя мати ніколи не тренувала мене. Вона ніколи не "підсаджувала" помилкові спогади до мого мозку", - заявила 27-річна Ділан.

Сама ж мати Ділан та Мозеса, колишня цивільна дружина Аллена, Міа Ферроу відмовляється відповідати на слова сина. Натомість жінка запевнила, що підтримує доньку.

Міа Фарроу має 14 дітей

"Я люблю свою дочку. Я завжди захищатиму її", - заявила Міа.

Режисер Вуді Аллен також не поспішає коментувати звинувачення з боку прийомної доньки.

Покищо замість нього виступала його речниця, яка заявила, що кінодіяч вважає ці "брехливі" звинувачення помстою з боку екс-дружини.

Та, в оточенні Аллена кажуть, що він був спустошений після появи відкритого листа Ділан.

"Це жахливо, жахлива трагедія. Він почуває себе дуже погано від того, що Ділан була настільки отруєна її матір'ю", - розповіла сестра режисера.

Нагадаємо, днями 27-річна Ділан Ферроу звинуватила батька у сексуальному насиллі. Вона написала відкритого листа, де заявила, що Аллен розбещував її, коли їй було лише 7 років.

Ділан та Мозес - прийомні діти Вуді Аллена та Мії Ферроу. Загалом же жінка має 14 дітей вид різних шлюбів.

Прінтскрін "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів