Вуді Аллен відповів на звинувачення прийомної доньки у розбещенні

8 лютого 2014, 12:19

Американський режиссер Вуді Аллен нарешті відповів на звинувачення його прийомної доньки Ділан Ферроу у сексуальному насиллі.

Розлогу відповідь режисера оприлюднила газета "The New York Times"

Аллен почав з того, що згадав, як 21 рік тому його екс-дружина Міа Ферроу впреше звинуватила його у розбещенні малолітніх.

"…Тоді це здалося мені настільки смішним, що я навіть не замислився над цим. Тоді тривав наш жахливий шлюборозлучний процес, і ця битва забирала купу енергії. Корисливість і злі наміри Міа здавалися тоді настільки очевидними, що я навіть не наймав адвоката, щоб захиститися", - зазначив Вуді.


Як зізнався режисер, тоді він наївно думав, що ці звинувачення забудуться, тому що, за його словами, він не розбещував Ділан, і здоровий глузд має взяти гору.

"Зрештою, тоді я був 56-річним чоловіком, якого раніше ніхто не звинувачував у розбещенні малолітніх. Я був з Міа протягом 12-ти років, і вона жодного разу не казала мені про щось подібне", - пише Аллен.

Аллен подав свою версію скандалу

Він також зазначив, що як раз тоді починалися його стосунки з жінкою, з якою він збирався одружитися. Мова йде про іншу прийомну дочку режисера, Сун-І, якій тоді було 19 років. З нею Вуді, як відомо, живе досі.

Отже, за словами Аллена, тоді Міа Ферроу наполягла на тому, щоб відвезти маленьку Ділан до лікаря на експертизу. І дівчинка сказала лікарю, що її не розбещували.

"Тоді Міа повела Ділан на морозиво, а коли вони повернулися, дитина раптом змінила свою історію. Поліція почала розслідування… Я тоді охоче пройшов тест на детекторі брехні, бо мені не було, що приховувати. Я попросив Міа пройти тест також, але вона відмовилася", - повідомив Аллен.

Режисер також навів приклад того, як Міа просила одну з його екс-подружок дати свідчення про те, що Аллен мав з нею зв'язок ще до її повноліття. Але жінка відмовилася свідчити, бо це було неправдою.

Тим часом поліція Коннектікута звернулася за допомогою до спеціального підрозділу, який розслідує схожі випадки. Аллен навів висновки експертів, у яких йшлося про те, що Ділан не була сексуально розбещена. Також експерти заявляли, що дівчинка могла дати фальшиві показання під впливом матері.

Нові звинувачення вже дорослої Ділан Ферроу Аллен пояснює тим, що після кількарічного впливу матері дівчина повірила у брехню про сексуальне розбещення.

"Я любив Ділан і сподіваюся, що одного разу вона зрозуміє, що даремно обмовила свого люблячого батька і піддалася впливу матері, яку більше турбувала її власна злоба, а не благополуччя дочки", - зауважив Аллен.

До речі, Міа і Ділан Ферроу вже відреагували на лист Аллена. Жінки звинувативши його в спробах приховати правду і змусити їх мовчати.

Однак режисер підкреслив у своєму листі, що це його останнє слово з приводу даного питання і він не має наміру надалі відповідати на будь-які коментарі до нього.

Нагадаємо, тиждень тому у пресі з'явився лист прийомної доньки Вуді Аллена Ділан Ферроу, яка докладно описала те, як батько її розбещував. Першою реакцією режисера була заява його адвоката про те, що звинувачення є брехнею.

Фото "Reuters" з сайту "Salon.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів