Траволта: Для принцеси Діани я був прекрасним принцом

10 лютого 2014, 12:52

Американський актор Джон Траволта поділився своїми враженнями від танцю з принцесою Діаною, що відбувся в Білому домі 1985-му році.

На думку кінозірки, він у той вечір став "прекрасним принцом" для дружини принца Чарльза та на кілька хвилин повернув Діану в її минуле.

Про це пише "The Telegraph".

"У ній було щось прекрасне і дівоче, і я відчув, що повернув її у дитинство, коли вона, певно, дивилася (мюзикл) "Бріолін" – і в ту мить я був її прекрасним принцом", - згадав 59-річний Траволта.


"Прекрасний принц" Джон Траволта згадав, як танцював із принцесою Діаною

Джон згадує, що не нервувався і знав, як поводитися з Діаною, бо перед тим бачив, як вона танцювала з Чарльзом.

"Виглядало так, ніби вона його веде, і я розумів, що весь світ дивиться (на нас), і подумав, що треба дати їй зрозуміти напевно, що я знаю, що робити. Я поклав свою руку їй посередині спини, опустив її руку, щоби вона не була надто високо, і дав їй упевненість в тому, що в нас усе вийде", - розказав актор.

"Вона була те, що треба", - зазначив він.

Як відомо, принцеса Діана загинула в автокатастрофі в 1997-му році. Улітку 2013-го року з’явилася версія про вбивство вагітної принцеси, організоване спецназом, але поліція не знайшла доказів та не стала наново порушувати цю справу.

Фото АР з сайту thestar.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів