"Оскар-2014": Джаред Лето про Україну та ДіКапріо без статуетки

3 березня 2014, 09:20

У Лос-Анджелесі вручили чергові нагороди Кіноакадемії "Оскар".

86-та церемонія вручення престижної кіно премії світу ознаменувалась згадкою про події в Україні та черговою поразкою актора Леонардо ДіКапріо.

Схоже, не дарма у Росії буцімто побоялися показати "Оскар" у прямому ефірі. Адже під час своєї промови, американський актор Джаред Лето звернувся до України та Венесуели, пише "Українська правда. Життя".

Артист сказав, що знає, що церемонію нині дивляться в Україні та Венесуелі.


"Ми тут в той час коли ви боретеся за те щоб ваші мрії справдилися, за те щоб ви могли жити тим життям, про яке ви мрієте", - сказав Джаред.

Метью МакКонахі та Джаред Лето стали найкращими акторами

Що ж до переможців, то "найкращим фільмом" 2014-го року стала соціальна стрічка "12 років рабства".

Після того, як було оголошено переможця, на сцену славнозвісного кінотеатру "Кодак" вийшов режисер стрічки Стів Маккуін, а також актори, серед яких і Бред Пітт.

У номінації "найкраща чоловіча роль", статуетку отримав актор Метью МакКонахі, який зіграв хворого на СНІД чоловіка у стрічці "Далласький клуб покупців". Разом з МакКонахі на статуетку претендував і Лонардо ДіКапріо. Однак зірка "Титаніку" знову залишився ні з чим. А от, Метью, схоже, цього року зібрав усі статуетки найпрестижніших кінопремій.

Так само як і актриса Кейт Бланшетт – вона, попри призи "Золотого глобусу" та "Гільдії Кіноакторів", отримала статуетку "Оскар" у номінації "найкраща жіноча роль".

Кейт Бланшетт цього року перемагає майже скрізь. От і "Оскар" тепер має

Актор і співак Джаред Лето отримав свою першу статуетку "Оскар" за роль другого плану у фільмі"Далласький клуб покупців".

Статуетку "Оскар" у номінації "найкраща актриса другого плану" отримала Лупіта Ніонго.

Анжделіна Джолі та Сідні Пуатьє оголосили переможця у номінації "найкращий режисер". Ним став Альфонсо Куарон, режисер кінострічки "Гравітація".

Роберт Де Ніро та Пенелопа Круз оголосили номінантів та переможця у номінації "найкращий адаптований сценарій" та "найкращий оригінальний сценарій".Переможцем у номінації став Джон Рідлі за кінострічку Майкла Фассбендера "12 років рабства".

Статуетку ж за "найкращий оригінальний сценарій" отримав Спайк Джонз за стрічку "Вона".

Тріумфатором церемонії можна вважати стрічку "Гравітація" - вона отримала цілих шість статуеток: за "найкращу операторську роботу", "монтаж", "монтаж звуку", "спецефекти" та "музику".

Більш детально про нагородження "Оскар" читайте на "Українській правді. Життя"

Фото Instagram Джареда Лето та соцмережі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів