Задорнов: Кортить врізати зрадникам слов'ян, та війська вводити не час

5 березня 2014, 10:55

Російський сатирик Михайло Задорнов у своєму Live Journal останнім часом багато пише про події в Україні, введення військ до Криму, Євромайдан та "єврохохлів", геїв тощо.

Зокрема він вважає, що Росії не варто вводити війська в Україну, зате пророкує єврейські погроми та "казочки про педерастиків" у дитячих передачах.

Найсвіжіший пост Задорнова так і зветься: "Україна надихнула на творчість".

"При показі вручення премії "Оскар" на "Первом канале" вирізали промову про Україну. Оскарівські геї були обурені російськими мужиками. Зате на Україні після того, як вона вступить до ЄС, програма "На добраніч, діти" починатиметься так: "Здоров, друже! Сьогодні ми тобі розкажемо казочку про те, як колись давно жили два педерастики…", - пише сатирик.


Задорнов також цитує "гумористичні шедеври" Івана Охлобистіна, як то жарт, що Кличко віднині виходитиме на ринг у трусах зі свастикою.

Говорячи про введення військ в Україну, сатирик підкреслює, що просто зараз для цього не слушний час. На його думку, треба "дати нашим ворогам підставитися, а не підставлятися самим", адже лише цього й чекає Барак Обама.

"…Коротше, дайте їм час пересваритися. Облажатися. Дайте їм час показати всьому світові, хто вони такі. Адже скоро почнуться і погроми синагог на західній Україні. Саме на західній Україні всі головні єврейські погроми відбувалися. Про це я вже згадував не раз, і ніколи погромів єврейських не було на Русі…", - наголошує Задорнов.

"…Зате як правильно підвести російські війська до кордонів східної України, дати можливість нашим росіянам відчути, що про них не забувають. Це їм уже додасть сил провести референдум і зробити все законним шляхом. Адже головне зараз, щоби українські націоналісти, сьогоднішні єврохохли не завадили проведенню цих референдумів…", - застерігає гуморист.

Задорнов засуджує упередженість західних ЗМІ, що належать найбезсовіснішим корпораціям, у яких заповітна мрія – "поневолити слов’янський світ". Сатирик бідкається, що кліп про якусь українську дівчину на Майдані, яка "пустила шмарклю, виразно вимовляючи написаний текст", одразу ж зібрав у інтернеті близько 8 мільйонів переглядів та змусив багатьох людей віддати голос за "майданівську банду".

"…Зняли би в Донецьку російську дівчину, котра розкаже про те, як убивали бійців "Беркуту", про те, як ґвалтували жінок, про те, як розіп’яли міліціонера на огорожі, про те, як продірявили губернатору легеню і так далі… І все це доповнити кадрами-доказами…", - пропонує Задорнов.

Однодумців гуморист закликає до стриманості.

"Треба стриматися. Я розумію, хочеться врізати тим, хто так нахабно, з американським спонсорством, за західні гроші зрадив свій слов’янський рід. Але майте на увазі, західна Україна – це професійні зрадники слов’ян ще з давнини…", - зазначає Задорнов.

На думку сатирика, Росія дарма прихистила Януковича, але в іншому випадку це б означало лишити "злодюгу на поталу негідникам". Як вважає Задорнов, екс-президент України ще своє отримає.

"…Розумію, що Росія його прихистила далеко не зі шляхетних міркувань, а оскільки він зав’язаний у фінансових схемах. Було два шляхи – або дати його знищити, або прихистити. Обрали з двох бід меншу…", - пояснює гуморист.

Нагадаємо, днями в інтернеті з’явилося звернення його колеги Михайла Жванецького. Він заявив, що росіяни заздрять українцям.

Скріншоти з Live Journal Михайла Задорнова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів