Новий чоловік Лізи Ющенко перевіз її до Маямі?

18 березня 2014, 16:43

Новим чоловіком екс-невістки Віктора Ющенка Лізи став московський бізнесмен на ім’я Сергій. Чоловік начебто перевіз новоспечену дружину до Маямі.

Про це "Комсомольській правді в Україні" розповіли сестра Лізи Маша Єфросиніна та київські друзі.

Такою Ліза була на другому весіллі

"Коханого Лізи звати Сергій. Він відомий московський бізнесмен. Ліза з ним зустрічається трохи більше року. У них все супер, і я дуже рада за нову сім'ю сестри! Більше нічого сказати не можу. Прийде час - дізнаєтеся самі!" - сказала Марія.

Київські друзі 27-річної Лізи теж конспіруються. Один з товаришів Єфросиніної-молодшої розповів, що Сергій дуже довго добивався руки і серця дівчини.


"Ви навіть не уявляєте, які романтичні і в той же час навіжені вчинки він скоював, щоб Ліза стала його дружиною! Домігшись свого, Сергій перевіз Лізу на постійне місце проживання в Маямі, відтоді ми бачимося дуже рідко ... " – повідомив один із друзів Лізи.

Вік і прізвище таємничого москвича невідомі. Але подейкують, що йому близько 40 років.

Крім того, кажуть, що Ліза, яка має дочку від Андрія Ющенка, вагітна вдруге.

Весілля Сергія та Лізи відбулося у два етапи. Спочатку був розпис, а потім – бенкет у мексиканському ресторані на Маямі-Біч. Після цього компанія вирушила до нічного клубу.

Наречена була у сукні від "Chanel", а обручки – від "Cartier" - платинові, з гравіюванням всередині (ціна пари обручок - $ 4000).

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів